תובע בבי"ד ?, או ח"ו בערכאות [שע"ז נאמר מרים יד בתורת משה]הפרגוד: חשיפה דרמטית - הרב אברהם יוסף תובע את הרב בנימין חותה בנוגע ל"פפושדו" סך של 3 מיליון ש"ח. עוד פרטים ותגובת הרב חותה במוצ"ש.
נו, זרוק פרטים לפני שבת ...הפרגוד: חשיפה דרמטית - הרב אברהם יוסף תובע את הרב בנימין חותה בנוגע ל"פפושדו" סך של 3 מיליון ש"ח. עוד פרטים ותגובת הרב חותה במוצ"ש.
נו, זרוק פרטים לפני שבת ...
מה הגיב ?
למעשה, זה חמץ שעבר עליו הפסח…הפרגוד: לראשונה איום על רב בגלל פסק הלכה. כמו שחשפנו הרב בנימין חותה פסק שעוגיות פפושדו לא כשרות לפסח ומאויים בתביעה של 3 מיליון שקל על ידי עו"ד אוסדיטשר מטעם פפושדו והרב אברהם.
הצג קובץ מצורף 19093
וואו...הפרגוד: חשיפה דרמטית - הרב אברהם יוסף תובע את הרב בנימין חותה בנוגע ל"פפושדו" סך של 3 מיליון ש"ח. עוד פרטים ותגובת הרב חותה במוצ"ש.
מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]וואו...
לזה לא ציפינו...
מעניין לאן זה יתקדם...
ראשית, רק ברגע זה ראיתי.מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]
כמו שהובא פה
וכן פה
ככה זה בכל מכתב ראשוני מעו"ד, יורים לכל הכיוונים, שום דבר לא החלטי וקובע,סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
כך שאם הרב חותה יבחר בי"ד שדייניו אוסרים את פפושדו - הענין הסתיים.
כל ניסוח המכתב הוא סגנון של חוצפה,
מצד אחד מייחסים לרב "מעמד ציבורי ורבני", (סעיף 13)
ומצד שני מאשימים אותו בשיקולים שאינם עניינים וברצון לפרסום אישי (סעיף 9).
רק שאבין,
האם המכירות של פפושדו ירדו השנה ב-3 מיליון? (סעיף 12)
רק עכשיו ראיתי בעקבות שציינת אותי. לא ראיתי שהזדעזעתי היכן שהו על כל פנים אם מישהו פונה שלא על פי ההלכה זה ודאי מזעזעמעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]
כמו שהובא פה
וכן פה
מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]
כמו שהובא פה
וכן פה
כעת אני רואה שהם בכלל מבקשים ממנו להגיע לדין תורה. אז אני מזועזע ממהוצש"ר שלך עליהם...רק עכשיו ראיתי בעקבות שציינת אותי. לא ראיתי שהזדעזעתי היכן שהו על כל פנים אם מישהו פונה שלא על פי ההלכה זה ודאי מזעזע
ממש לא ברור שהענין יסתיים.סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
לכן ציינתי את ההודעה שם שעליה הגבת "תודה" להוי אומר שהנך מזדהה עם ההודעה שציינתי אליה .רק עכשיו ראיתי בעקבות שציינת אותי. לא ראיתי שהזדעזעתי היכן שהו על כל פנים אם מישהו פונה שלא על פי ההלכה זה ודאי מזעזע
עצם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.כעת אני רואה שהם בכלל מבקשים ממנו להגיע לדין תורה. אז אני מזועזע ממהוצש"ר שלך עליהם...
על זה כבר עניתי שאין לי ציפיה מהחברה הזו, שלמיטב ידיעתי לא עומדים בראשותה אנשים חרדים.לכן ציינתי את ההודעה שם שעליה הגבת "תודה" להוי אומר שהנך מזדהה עם ההודעה שציינתי אליה .
עצם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.
לא ראינו מכתב מבית דין , ולא ראינו איזה טוען רבני, או מו"ץ או איזה דיין בכל המכתב
מה שראיתי זה משרד עוכרי דין של ערכאות של גוים , שלצערינו הראש שם [אוסדיטשר] הוא מוגדר "חרדי" לקיים מה שנאמר "חרדים נגדיך".
|?יש למישהו מספר פלא' של הרב דוד שלום נקי?
איני מכיר את העו"ד הנ"ל,מה שראיתי זה משרד עוכרי דין של ערכאות של גוים , שלצערינו הראש שם [אוסדיטשר] הוא מוגדר "חרדי" לקיים מה שנאמר "חרדים נגדיך".
סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
בכלל לא בטוח,ושם הם יפסקו לכאורה ש'פפושדו' לא כשר לפסח
אני לא חושב שנדון בבית דין אם כשר או לאבכלל לא בטוח,
הם ישרים ברמה שאנחנו לא מכירים ..
אם יש שיטה כזו, הם יודעים אותה!
אמר לי פעם חבר, שלמנחת ביכורים בשבועות שצריכה להיות חמץ, אף אחד לא יביא פפושדו.
סעיף 14 עיי"ש.מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]
כמו שהובא פה
וכן פה
ידוע לך על דיונים שהעו"ד הזה יצג תובעים בלי היתר מבי"ד?צם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.
לא ראינו מכתב מבית דין , ולא ראינו איזה טוען רבני, או מו"ץ או איזה דיין בכל המכתב
מה שראיתי זה משרד עוכרי דין של ערכאות של גוים , שלצערינו הראש שם [אוסדיטשר] הוא מוגדר "חרדי" לקיים מה שנאמר "חרדים נגדיך".