פפושדו - דעת רבותינו

• יוזם האשכול יוזם האשכול זולדן
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הפרגוד: חשיפה דרמטית - הרב אברהם יוסף תובע את הרב בנימין חותה בנוגע ל"פפושדו" סך של 3 מיליון ש"ח. עוד פרטים ותגובת הרב חותה במוצ"ש.​
תובע בבי"ד ?, או ח"ו בערכאות [שע"ז נאמר מרים יד בתורת משה]

קבצים מצורפים

• b6db96f4-f119-4f2d-8998-d53c64032714.jpeg
    b6db96f4-f119-4f2d-8998-d53c64032714.jpeg
    295.6 קילובייט · צפיות: 58
הפרגוד: לראשונה איום על רב בגלל פסק הלכה. כמו שחשפנו הרב בנימין חותה פסק שעוגיות פפושדו לא כשרות לפסח ומאויים בתביעה של 3 מיליון שקל על ידי עו"ד אוסדיטשר מטעם פפושדו והרב אברהם.

1775824322912.png

הפרגוד: לראשונה איום על רב בגלל פסק הלכה. כמו שחשפנו הרב בנימין חותה פסק שעוגיות פפושדו לא כשרות לפסח ומאויים בתביעה של 3 מיליון שקל על ידי עו"ד אוסדיטשר מטעם פפושדו והרב אברהם.

הצג קובץ מצורף 19093
למעשה, זה חמץ שעבר עליו הפסח…

מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]

כמו שהובא פה

וכן פה
ראשית, רק ברגע זה ראיתי.
שנית, אין לי ציפיות מחברת פפושדו, כמו שאין לי ציפיות מאף חברה.
שלישית, הם לא תבעו, רק איימו. אני לפני כמה שנים קיבלתי איום כזה מת"ח מפורסם. האם היה מממש את איומו? איני יודע. עכ"פ איום לפנות להליכים משפטיים לפי מה ששאלתי לפני כמה זמן ת"ח, מותר.

עכ"פ רואים שמתחיל להיות שמח דוקא בימים שממעטים בשמחה...

סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
כך שאם הרב חותה יבחר בי"ד שדייניו אוסרים את פפושדו - הענין הסתיים.

כל ניסוח המכתב הוא סגנון של חוצפה,
מצד אחד מייחסים לרב "מעמד ציבורי ורבני", (סעיף 13)
ומצד שני מאשימים אותו בשיקולים שאינם עניינים וברצון לפרסום אישי (סעיף 9).

רק שאבין,
האם המכירות של פפושדו ירדו השנה ב-3 מיליון? (סעיף 12)

סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,

כל ניסוח המכתב הוא סגנון של חוצפה,
מצד אחד מייחסים לרב "מעמד ציבורי ורבני", (סעיף 13)
ומצד שני מאשימים אותו בשיקולים שאינם עניינים וברצון לפרסום אישי (סעיף 9).

רק שאבין,
האם המכירות של פפושדו ירדו השנה ב-3 מיליון? (סעיף 12)
ככה זה בכל מכתב ראשוני מעו"ד, יורים לכל הכיוונים, שום דבר לא החלטי וקובע,
מתחילים מו"מ ולפי ההתפתחויות מחליטים איך להמשיך ..

מעניין איפה כל אלה שהזדעזעו , מפנייה לערכאות ומרים יד בתורת משה [ @אוצרות התורה @שמעון טרבלסי @נוריאל עזרא @אור יעקב ]

כמו שהובא פה

וכן פה
רק עכשיו ראיתי בעקבות שציינת אותי. לא ראיתי שהזדעזעתי היכן שהו על כל פנים אם מישהו פונה שלא על פי ההלכה זה ודאי מזעזע

כמו שהובא פה

וכן פה
רק עכשיו ראיתי בעקבות שציינת אותי. לא ראיתי שהזדעזעתי היכן שהו על כל פנים אם מישהו פונה שלא על פי ההלכה זה ודאי מזעזע
כעת אני רואה שהם בכלל מבקשים ממנו להגיע לדין תורה. אז אני מזועזע ממהוצש"ר שלך עליהם...

סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
ממש לא ברור שהענין יסתיים.
כי אם יוכיחו שדבריו אינם נכונים והעוגיות כשרות לדעת הרב עובדיה, הרי שהם גרמו להם נזק שלא ביושר גם אם לדעת בית הדין זה חמץ.
כי כל הדיון הוא בדעת הרב עובדיה.

לכן ציינתי את ההודעה שם שעליה הגבת "תודה" להוי אומר שהנך מזדהה עם ההודעה שציינתי אליה .
כעת אני רואה שהם בכלל מבקשים ממנו להגיע לדין תורה. אז אני מזועזע ממהוצש"ר שלך עליהם...
עצם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.

לא ראינו מכתב מבית דין , ולא ראינו איזה טוען רבני, או מו"ץ או איזה דיין בכל המכתב

מה שראיתי זה משרד עוכרי דין של ערכאות של גוים , שלצערינו הראש שם [אוסדיטשר] הוא מוגדר "חרדי" לקיים מה שנאמר "חרדים נגדיך".

לכן ציינתי את ההודעה שם שעליה הגבת "תודה" להוי אומר שהנך מזדהה עם ההודעה שציינתי אליה .

עצם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.

לא ראינו מכתב מבית דין , ולא ראינו איזה טוען רבני, או מו"ץ או איזה דיין בכל המכתב

מה שראיתי זה משרד עוכרי דין של ערכאות של גוים , שלצערינו הראש שם [אוסדיטשר] הוא מוגדר "חרדי" לקיים מה שנאמר "חרדים נגדיך".
על זה כבר עניתי שאין לי ציפיה מהחברה הזו, שלמיטב ידיעתי לא עומדים בראשותה אנשים חרדים.
אבל לעצם הטענה של מרים יד בתורת משה, לא ידוע לי מקור הלכתי על כך שמי שפונה למשרד עורכי דין שייצגו אותו בתביעה בבית דין, או ישלחו מכתב תביעה למישהו, שהוא נקרא מרים יד בתורת משה.

איני מכיר את העו"ד הנ"ל,
אבל לפי הידוע לי מותר לייצג את הנתבע לערכאות, ו50% בדיוק הם נתבעים ...
ויש גם תובעים שמותר לייצג, כידוע.
וחוץ מזה שתפקיד העו"ד אינו רק לייצג בבית משפט, אלא הרבה מעבר לזה.

כך, שיישר כח ותודה רבה על המידע על העו"ד הנ"ל, שנדע לא להשתמש בשירותיו לשום דבר ועניין,
אני אישית מכיר כמה עו"ד חרדיים שלדעתי אינם נגד אף חרדי אחר, פרטים באישי.

סעיף 14 הוא סעיף מטופש.
הרי הולכים אחרי הנתבע,
כך שאם הרב חותה יבחר בי"ד שדייניו אוסרים את פפושדו - הענין הסתיים.​
הפרגוד: לפי סעיף 14 העימות על 'פפושדו' בדרך לדין תורה. הולכים אחר הנתבע שיבקש לדון בבית דין של העדה החרדית, ושם הם יפסקו ש'פפושדו' לא כשר לפסח. אגב בעבר גם הראש"ל הגאון רבי מרדכי אליהו זצוק"ל אוים בתביעה דומה...​

ושם הם יפסקו לכאורה ש'פפושדו' לא כשר לפסח
בכלל לא בטוח,
הם ישרים ברמה שאנחנו לא מכירים ..
אם יש שיטה כזו, הם יודעים אותה!

אמר לי פעם חבר, שלמנחת ביכורים בשבועות שצריכה להיות חמץ, אף אחד לא יביא פפושדו.

בכלל לא בטוח,
הם ישרים ברמה שאנחנו לא מכירים ..
אם יש שיטה כזו, הם יודעים אותה!
אני לא חושב שנדון בבית דין אם כשר או לא

אלא האם העלאת הרב בוגרד שטען לזיופים ורשלנות במזיד בלי להתייחס לשום רב
בלי להביא צד שני במוצהר
היא הוצאת ש‘‘ר
או לא
אמר לי פעם חבר, שלמנחת ביכורים בשבועות שצריכה להיות חמץ, אף אחד לא יביא פפושדו.

צם זה שפונים "לעוכר דין" שמרים יד בתורת משה , ולמשרד עוכרי דין שכל כולם שותפים מלאים בדיני הגויים.

ידוע לך על דיונים שהעו"ד הזה יצג תובעים בלי היתר מבי"ד?
כי אם לא אין בזה שום בעיה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית