מי התקשר למי , אתה יודע?כל אחד ששומע יודע שהשיחה הזאת הייתה יזומה
אז היא יזומה על ידי מי?
מי התקשר למי , אתה יודע?כל אחד ששומע יודע שהשיחה הזאת הייתה יזומה
עיקר הדברים שנאמרו זה כך:כמעט חצי שעה! יש משהו ממוקד לשמוע?
כמובן שהרב נקי. והרב חותה הקליט את השיחה. (מעניין שבאמצע אמר שחבל שהשיחה לא מוקלטת ובסוף אמר שהשיחה מוקלטת...)מי התקשר למי , אתה יודע?
ברור , לא היה צד אחרכמובן שהרב נקי.
אתה צריך לשמוע קודם את ההקלטה ברדיו שהעלו כאן ורק אחרי זה תבין את השיחה, כי כל השיחה נסובה על מה שנאמר שם ברדיואמנם כל השיחה היה נראה שיש ביניהם הסכמה מה הטענות שיש נגד, רק שלא כ"כ הבנתי על מה מדובר. כי אם זה יין נסך וכד', כבר דיברו שזה לא שייך. ואם זה על החומר שיש בו מים, שזו נטענה העיקרית כיום, כלל לא שמעתי שהרב חותה מדבר ע"ז.
אכן, כך מסתבר, אבל אולי מישהו כאן יוכל פשוט למקד אותי מה עיקר הטענה שהם מדברים עליה.אתה צריך לשמוע קודם את ההקלטה ברדיו שהעלו כאן ורק אחרי זה תבין את השיחה, כי כל השיחה נסובה על מה שנאמר שם ברדיו
איך שזה נראה משהו מהסביבה של הרב חותה דאג שהרב נקי יתקשר אליו (כמובן בעילום שם...)מי התקשר למי , אתה יודע?
אז היא יזומה על ידי מי?
ששנים על גבי שנים היה שם בעיות במפעל , בעיות של חמץ ממש, ואעפ"כ האכילו את עמך ישראל.....אבל אולי מישהו כאן יוכל פשוט למקד אותי מה עיקר הטענה שהם מדברים עליה.
אם הסיבה ששומר נפשו ירחק מכיון שיש בזה חשש חמץ, איך הורה שאפשר לאכול אחרי בפסח?גם הגר"מ מאזוז זצ"ל הורה "ששומר נפשו ירחק מאכילת העוגיות האלו בפסח".
כיון שאי אפשר להכחיש/לאמת את הדברים שלו האפשרות היחידה זה עכשיו ללכת למפעל ולברר - אם הכל טוב שם, הכל טוב.ששנים על גבי שנים היה שם בעיות במפעל , בעיות של חמץ ממש, ואעפ"כ האכילו את עמך ישראל.....
והאנשים והמשגיחים אותם אנשים שהיו אז ..... וא"כ איך אפשר לסמוך עליהם היום שהשתנו דברים , הרי הם עצמם אמרו גם בשנים עברו שזה טוב אע"פ שאנשים מבפנים סיפרו דברים איומים
ברור שאפשר לאמתכיון שאי אפשר להכחיש/לאמת את הדברים שלו האפשרות היחידה זה עכשיו ללכת למפעל ולברר - אם הכל טוב שם, הכל טוב.
או שאי אפשר להוכיח כלום, לכן לא מוציאים תביעת דיבה. (לך תוכיח מה היה בעבר...)ברור שאפשר לאמת
עצם זה שלא מגישים תביעת דיבה על מה שנאמר שם, זה רק מראה שכל מה שדובר זה אמת
ספק חמץ בפסח דאורייתא לאחר הפסח דרבנןאם הסיבה ששומר נפשו ירחק מכיון שיש בזה חשש חמץ, איך הורה שאפשר לאכול אחרי בפסח?
או שאי אפשר להוכיח כלום, לכן לא מוציאים תביעת דיבה. (לך תוכיח מה היה בעבר...)
צ"ל גלי האֵתֶרגלי ההיתר
צודקצ"ל גלי האתר
אולי התבלבלת
מי שמקלל שם ומדבר כמו איש רחוב זה בעל בהלכה ובאגדה.
לסיכום הדיון, אלה נקודות הויכוח:
טוען שלא ראה/זוכר אותו, סוף סוף אין משגיח אחד 24/7הוא אמר שם שהמשגיח הר' ג'וליאן טוען שבכלל אין אדם כזה במפעל 30 שנה .
אתה יודע איזה תביעה אפשר לתת עליו, כי הוא מספר מעל גלי האתר שהיה שם עשרות פעמים במשך שנים
כואב קצת לשמוע את זה וחבל שפרסמו הקלטה כזאת שלא ראויה כ"כ לשניהם.אמנם לאט לאט הטונים עולים משני הצדדים, עד לרמה של שוק מחנה יהודה.
לא שמעתי שהוא "מגדף" (חוץ מפעם אחת שהתבטא על הבן של... שהוא שקרן)בעוד הרב נקי מגדף.
שוב, לא שמעתי פעם אחת שאומר שהרב יעקב יוסף "שקרן", אלא שהמשגיח שם טוען שלא ראה אותו מבקר שם.פרט קטן אך חשוב שכחת
שאותו אחד אומר בקולו שוב ושוב שהרב יעקב יוסף שקרן ומשקר, ושכלל הוא לא ביקר מעודו במפעל.
תחזור שנית על ההקלטהשוב, לא שמעתי פעם אחת שאומר שהרב יעקב יוסף "שקרן", אלא שהמשגיח שם טוען שלא ראה אותו מבקר שם.
אתה יכול לכוון אותי...תחזור שנית על ההקלטה
שוב, לא שמעתי פעם אחת שאומר שהרב יעקב יוסף "שקרן", אלא שהמשגיח שם טוען שלא ראה אותו מבקר שם.
ומנגד הרב אברהם יוסף והרב מאיה טוענים שהרב יעקב יוסף לא ביקר במפעל.אני יתקן את דברי - הוא אומר על הדברים שהרב יעקב יוסף שביקר במפעל "שזה שקר" [בדקה 8]
תיקנתי גם למעלה
איך הרב מאיה יכול להגיד כזה דברומנגד הרב אברהם יוסף והרב מאיה טוענים שהרב יעקב יוסף לא ביקר במפעל.
אולי משגיח אחר...לא הבנתי. (אני רק שואל). הרב יעקב יוסף אמר שהוא ביקר במפעל ודיבר עם המשגיח.
המשגיח אומר שהוא לא דיבר איתו. א"א להעיד ע"ז שהמשגיח לא דיבר איתו נגד מה שהרב יעקב טוען שכן דיבר?
אני מאמין שרב חשוב כמו הרב יעקב יוסף שיבקר במפעל הם אמורים לדעת מזה.איך הרב מאיה יכול להגיד כזה דבר
זה כמו שאני יעיד שהרב עובדיה לא אכל פפושדו, א"א להעיד "שלא" [כנ"ל גם על הר' אברהם] .
אין עניין לזלזל בת"ח, ובפרט שתוכל לומר לנו סיפור אחד שסיפר והתברר כלא נכון שככה אתה מזים את עדותיו?ב- בעל סיפורי אגדות אומר בשם הרב מאיה , לא שאתה שמעת את הר' מאיה אומר זאת
אם במשך שנים היו בעיות (לטענתו), איפה הוא היה עד היום?!הפרגוד: הרב בנימין חותה: עוגיות פפושדו בפסח זה ספק כרת - מי מסוגל לאכול את זה?
הוא לא ידע את מה שאמרלמה הוא לא צעק את הטענות האלו לפני שנים?!
אני מדבר על הרב עודד בוגרד, למה לא פירסם?הוא לא ידע את מה שאמר
אותו רב שהוא מסתמך עליו