משיב כהלכה
חבר בכיר
לא צריך להיות שקרן.
מספיק לא לדייק את ניסוח השאלה ואת מנגינת התשובה וכדו'.
אם היה עד אחד, מילא. אבל לא מסתבר שכולם לא דייקו, כולל בנו רבי אברהם שאומר שאביו היה שמח בגיוסו אם היה יודע שמטרתו טובה.
לא צריך להיות שקרן.
מספיק לא לדייק את ניסוח השאלה ואת מנגינת התשובה וכדו'.
בדקה 31:02 הוא מדגיש שגם בטלנים אסור להם ללכת לצבא!
לא התייחסתי לגוף הנושא השנוי במחלוקתצריך לראות את הפערים הללו ולהשוותם לאילו אותו אחד לא היה הולך לצבא, ולא אל מול ישיבע בוחר
היות ואני לא חשוד לסנגר על הרב הנז', בכל זאת אכתוב כי למען האמת שמעתי מעד נאמן עוד בתחילת מלחמת חרבות ברזל, שהרב יצחק יוסף התחיל להסתובב בבסיסי צה"ל לחזק וכו', והוא נחרד כאשר ראה מקרוב דברים שלא האמין שקיימים, זה שמעתי עוד לפני סאגת חוק הגיוס וכנראה שזה פשר השינוי בדעתו, בצירוף סיבות נוספות שאותם לא אוכל לכתוב אחרי שאינם מוסמכותהאמת שאני קצת בהלם מהקוטביות, ואולי סובר שבשעת השמד אפילו על ערקתא דמסני?
מצטרף לכל מילה!שמעתי מעד נאמן עוד בתחילת מלחמת חרבות ברזל, שהרב יצחק יוסף התחיל להסתובב בבסיסי צה"ל לחזק וכו', והוא נחרד כאשר ראה מקרוב דברים שלא האמין שקיימים, זה שמעתי עוד לפני סאגת חוק הגיוס וכנראה שזה פשר השינוי בדעתו, בצירוף סיבות נוספות שאותם לא אוכל לכתוב אחרי שאינם מוסמכות
איפה?וגם הרב דוד
שהרב יצחק יוסף התחיל להסתובב בבסיסי צה"ל לחזק וכו', והוא נחרד כאשר ראה מקרוב דברים שלא האמין שקיימים
למה צריך לחדש חידושים, לחלק חילוקים ולהעמיד אוקימתאות על אדם חי? אם זה הסיבה הייתי מצפה שהיא תהיה יותר מפורשת בנאומים האחרונים שלו.לאחר שנהיה הרה"ר והסתובב ממקום למקום ומבסיס לבסיס ושמע וראה מקרוב את המכשולות הרבים (כולל במסלולים החרדים!) החמיר את עמדתו לבלתי שמוע אליהם כלל ועיקר!
אגב, תמונות שפורסמו מהגדוד הזה הוכיחו שרוב גדול של המשרתים שם דת"לים.בפרט גדוד חשמונאים שתנאי הקבלה הם כמו לישיבה
למה צריך לחדש חידושים, לחלק חילוקים ולהעמיד אוקימתאות על אדם חי? אם זה הסיבה הייתי מצפה שהיא תהיה יותר מפורשת בנאומים האחרונים שלו.
רבותי היקרים!למה צריך לחדש חידושים, לחלק חילוקים ולהעמיד אוקימתאות על אדם חי? אם זה הסיבה הייתי מצפה שהיא תהיה יותר מפורשת בנאומים האחרונים שלו.
בדיוק. אם התירוץ הזה היה אמיתי, הוא היה אומר זאת בקולו, ולא מנמק את התנגדותו בגלל שהדודים שלו לפני עשרות שנים יצאו לתרבות רעה בגלל צה"ל.
רבותי היקרים!רבותי היקרים!
מרן הראש"ל הגר"י יוסף אומר וחוזר על דעתו תדיר,
הסברים על ההסרטה שהועלתה כאן אינם מנפקמי"ם לדידן כלל ועיקר!
נו באמת,חזר בו.. לא חזר בו..למעייש'ה בסאגת הגיוס האחרונה
הוא הגבר אשר עומד בפרץ ומחדיר לאלפי שומעי לקחו דעה והשקפה ברורה וסדורה בעניין!
די להמשיך ולדוש בנושא ולנסות לעשות מזבוב פיל.. ובפרט שהדבר גובל בביזוי ת"ח!
החותם באהבה רבה
הוא הגבר אשר עומד בפרץ ומחדיר לאלפי שומעי לקחו דעה והשקפה ברורה וסדורה בעניין!
ובפרט שהדבר גובל בביזוי ת"ח!
זה שסתר עצמו באופן כזה, לא הופך אף אחד מהמעירים למבזה ת"ח.
הוא הגבר אשר עומד בפרץ