א אברימי חבר מוביל הצטרף 1/1/25 הודעות 738 1/5/25 #21 שמעון טרבלסי אמר: גם אני שמעתי דברים זרים ומוזרים כאלו. ההבדל הוא שברדיו זה הוראה לרבבות, וכאן זה הוראה ליחיד. לחץ כדי להרחיב... יחיד ועוד יחיד ועוד יחיד... פעם שאלתי מה מברכים על פרי מסויים ומישהו אמר לי "העץ" והתקשרתי שוב, ומישהו אחר ענה ואמר "האדמה" (או בסדר הפוך).
שמעון טרבלסי אמר: גם אני שמעתי דברים זרים ומוזרים כאלו. ההבדל הוא שברדיו זה הוראה לרבבות, וכאן זה הוראה ליחיד. לחץ כדי להרחיב... יחיד ועוד יחיד ועוד יחיד... פעם שאלתי מה מברכים על פרי מסויים ומישהו אמר לי "העץ" והתקשרתי שוב, ומישהו אחר ענה ואמר "האדמה" (או בסדר הפוך).
ש שמעון טרבלסי חבר ותיק הצטרף 21/4/25 הודעות 505 1/5/25 #22 אברימי אמר: יחיד ועוד יחיד ועוד יחיד... פעם שאלתי מה מברכים על פרי מסויים ומישהו אמר לי "העץ" והתקשרתי שוב, ומישהו אחר ענה ואמר "האדמה" (או בסדר הפוך). לחץ כדי להרחיב... לא מזלזל בחומרת הדבר. אבל כמות כל היחידים האלו ביחד, שווה בערך לפעם אחת של הרבבות.
אברימי אמר: יחיד ועוד יחיד ועוד יחיד... פעם שאלתי מה מברכים על פרי מסויים ומישהו אמר לי "העץ" והתקשרתי שוב, ומישהו אחר ענה ואמר "האדמה" (או בסדר הפוך). לחץ כדי להרחיב... לא מזלזל בחומרת הדבר. אבל כמות כל היחידים האלו ביחד, שווה בערך לפעם אחת של הרבבות.