חכם בן שושן חבר קבוע הצטרף 5/1/25 הודעות 305 25/11/25 #181 מילון שימושי: מעשה בית דין = מעשה שהיה בבית הדין. שנמצא בגניזה הקהירית = נמצא בגניזה כלשהי בקהיר.
פ פתחיה חבר קבוע הצטרף 6/6/25 הודעות 281 אתמול ב-01:50 #182 פתחיה אמר: שלחתי לו את הכתבה שהועלת בראש האשכול את גליון השיעור השבועי שבו הובא הסיפור וציינתי שככ"נ נעלם ממנו המשך הסיפור/הסיפור האמיתי צירפתי את עלון בית נאמן המדובר וסיימתי 'והבוחר יבחר...' לחץ כדי להרחיב... השבוע הוא כתב לי בזה"ל הכנתי תגובה מפורטת אך העורך החליט, בצדק, לגונזה כדי לא לפגוע ב"בעל השמועה" לחץ כדי להרחיב...
פתחיה אמר: שלחתי לו את הכתבה שהועלת בראש האשכול את גליון השיעור השבועי שבו הובא הסיפור וציינתי שככ"נ נעלם ממנו המשך הסיפור/הסיפור האמיתי צירפתי את עלון בית נאמן המדובר וסיימתי 'והבוחר יבחר...' לחץ כדי להרחיב... השבוע הוא כתב לי בזה"ל הכנתי תגובה מפורטת אך העורך החליט, בצדק, לגונזה כדי לא לפגוע ב"בעל השמועה" לחץ כדי להרחיב...
ע עשרה זהב חבר ותיק הצטרף 19/12/24 הודעות 1,102 אתמול ב-01:55 #183 @פתחיה מה אתה מצפה מיתד נאמן, שיצדיקו את מרן הגר"מ מאזוז ומוהרמ"ל, או את הרב יצחק?! מבחינתם כולם אותו דבר... רק אל תהרוס להם את האנקדוטה....
@פתחיה מה אתה מצפה מיתד נאמן, שיצדיקו את מרן הגר"מ מאזוז ומוהרמ"ל, או את הרב יצחק?! מבחינתם כולם אותו דבר... רק אל תהרוס להם את האנקדוטה....
י ידידיה חבר מוביל הצטרף 8/12/24 הודעות 1,640 אתמול ב-01:57 #184 פתחיה אמר: השבוע הוא כתב לי בזה"ל לחץ כדי להרחיב... שישלח לנו לפה.
א אלישמע חבר בכיר הצטרף 10/4/25 הודעות 2,321 אתמול ב-02:37 #185 עשרה זהב אמר: @פתחיה מה אתה מצפה מיתד נאמן, שיצדיקו את מרן הגר"מ מאזוז ומוהרמ"ל, או את הרב יצחק?! מבחינתם כולם אותו דבר... רק אל תהרוס להם את האנקדוטה.... לחץ כדי להרחיב... מעניין אם תגובות אחרות שפוגעות בבעלי שמועות אחרים הוא גם לא מפרסם ? (האמת, שיש כאלו שאיני מצפה מהם כלל לחתירה לאמת).
עשרה זהב אמר: @פתחיה מה אתה מצפה מיתד נאמן, שיצדיקו את מרן הגר"מ מאזוז ומוהרמ"ל, או את הרב יצחק?! מבחינתם כולם אותו דבר... רק אל תהרוס להם את האנקדוטה.... לחץ כדי להרחיב... מעניין אם תגובות אחרות שפוגעות בבעלי שמועות אחרים הוא גם לא מפרסם ? (האמת, שיש כאלו שאיני מצפה מהם כלל לחתירה לאמת).