א. באמת שכל הפילוג הזה בין ספרדים לאשכנזים יסודו רע והלוואי ולא היה.
ב. גם אם יש פילוג זה לא אומר שאנחנו חייבים להמשיך אותו - כולנו עבדי ה' ולא משנה איזה צבע עור!!
וגם אם השני מתנהג לא כראוי ולא עושה בסדר זה לא אומר שגם אני ילכלך את המידות שלי...
ג. לרומם את הציבור שלנו זה חשוב מאוד!!!! אבל לא שווה אם בשביל לעלות מדרגה אני דורך על הגב של מישהו..
וכל רבותינו היו מרוממים - בלי ספק פגיעה בזולת כולם!!!! לרומם את מי שאנחנו ואת מעלותינו בלי קשר למה שהשני !!!!...
ד. כל עינין של המודעות והפשקווילים - זה נושק לכפירה כל מיני טענות שכן כתבו ולא כתבו ואני יסביר-
אני שאני רואה הוראה מדעת תורה ולא משנה אם ממחנה זה או אחר אני צריך לחשוש בעינין, גם אם אני לא מבין למה ומדוע
ומי שמיתיימר להבין כל מה שהגדולים מורים אז או שהוא כופר או טיפש או - יש לי איזה שאלה לגבי עגונה - שיענה לי..
אלא מה? אתה בכ"ז רוצה להבין - לך תשאל!! ספק לך אם כך ההוראה? - לך תשאל!!!
ה. לגבי גופו של עינין - ודאי שיש הרבה בעיות בארוע שכזה!!! החל ממקומות בהם נערך האירוע, הדרך המובילה הכניסה, ההפרדה בעצם,
קול שמיעת הנשים ששרות, צועקות (ואל תיכנסו לדיון - כן מותר לא מותר- כי לא מכירים מי היא או זה הרבה בייחד כי אני לא מדבר הלכתי
יבש אלא חוסר צניעות משווע ופריצות) עצם ההערצה שיש לזמר שלפעמים חילוני פוקר הגם במקרה שהוא רק זמר אורח - שבאוזני אני שמעתי
מרבה של ירושלים הרה"ג שלמה משה עמאר שזה "אל תפנו אל האלילים" -עבודה זרה!!!! כפשותו!!! ועיין בפוסקים ודו"ק.
מלבד הרדידות שבדבר ועוד שלל בעיות!!!
ולא בגלל זה ילכו לחילונים או ח"ו מעורב וגם אם כן פשוט שזה לא טענה בכלל ואיך אפשר לומר דבר שכזה
וזהו עצת היצר שהפילה דורות!!!!
למימינים בה סמא דחיי ולמשמיאילים בה...
טענה אוולית!!!! להתיר את השרץ...
"היום אומר לו כך ומחר כך עד שאומר לו לעבוד ע"ז" מה הייתה כוונת רבותינו אם לא זה???!!!
מה חשבת שיגיד לך - שתלך למעורב?! שתראה פריצות?! ככה זה מתחיל!!!
שתזלזל בכל דבר שבקדושה ובכל ערך אמיתי ובכל ת"ח - ככה מתחילים!!!
הכי פשוט תעיך את האחר ומימילא יתזלזל בעיינך כל ערך קדוש!!!!
וראיתי פה שלכלכו - אין לי מילה אחרת - על בני התורה בחור הישיבות המסולאים בפז!!!!
מה?! בגלל שיש כמה שנופלים, או כמה שנראים כמו בחורי ישיבות בכל מיני מקומות טומאה אז ככה לדבר??!!!!
ראית את היכלי הישיבות הק'? את סדר א' ב' ג' וד'? ראיתי את השיעורים? את סדר חלבי?
את החבורות ואת כל עולם התורה - והחלת להסתכל על על הצד הזה????!!!!