אמר את זה כבר בהקלטה.יש שם עוד עדות חדשה של הרב בנימין לסרי שליט"א.
אמר את זה כבר בהקלטה.יש שם עוד עדות חדשה של הרב בנימין לסרי שליט"א.
מי זה "רבותיהם"?הם הולכים אחר רבותיהם,
אם קשה לך הריכוז בשמיעה, אולי תוכל לתפוס את הריכוז דרך הקריאהכפי שכתבתי לדעתי השיחה יזומה מצידו של הרב חותה כמש"כ לעיל.
אכן נודע הדברכואב קצת לשמוע את זה וחבל שפרסמו הקלטה כזאת שלא ראויה כ"כ לשניהם.
מאיזה דין?בדבר שגורם להפסדים של מאות אלפים ודאי שמדינא יכול לתבוע
אסור ללכת לערכאות בשום מקרה בלי אישור מבית דין (שמתקבל רק אם הנתבע לא ציית דינא). וגם בענייני עובד ומעביד כל ירא שמים הולך לבית דין, ואין שום חוק שמחייב לפנות לבית משפט.ורק בערכאות - משום שזה חוק המדינה, וכמו שבענייני עובד ומעביד הולכים לבית משפט בגלל שזה חוק המדינה
אין דבר כזה.וכן בכל מריבה שיש בישיבות [עיין ערך פוניבז' , וכן ערך יסודות וכו'] תמיד הלכו לערכאות , כי יש דברים שזה הכתובת בלבד , וב"ד לא יכולים לעשות דבר
כאן זו מניעת רווח (מבטל כיסו), ולכל הפוסקים פטור.יש לדון כאן מצד גרמי
ומחוי ליה אחוווי
ניתן לתבוע תביעת דיבה בבית דין, ואני מכיר מקרוב מקרה שבו בית דין חייב ב-150.000 ש"ח יהודי שהשמיץ ארגון קירוב מסויים.אולי כונת הרב בתביעה לבית דין אך מה זה יעזור ?
(מי שלא מאמין לי שינסה גם... זה הפלאפון שלו - 0504125585),
הרב בנימין חותה: 050-4193452ומה הטלפון של הרב חותה? הייתי שמח להתקשר אליו ולחזק אותו
הרב בנימין חותה: 050-4193452
איזו טיפשות ואיזו עם ארציות.
התפרסם לפני חצי שעה בערך:
הרב שלמה בניזרי
'חד וחלק' - י"ד ניסן התשפ"ו
עוגיות פפושדו - גילוי השקרים בדברי הרב בנימין חותה ומשגיח התבלינים עודד בוגרד שפוסלים את העוגות בטענת ספק חמץ.
(אין לי שום קשר לשום צד, רק מעלה את הדברים שידונו בהם הקוראים).
וגם אין הקב"ה מביא תקלה על הצדיקים שלא יאכלו בעצמם טרף, אבל לא לגבי הוראה שיכול להיות שיטעו.אני תוך כדי שמיעה, הוא מצטט שם שאין הקב"ה מביא תקלה לצדיקים במידי דאכילה, ומציין לתוספות בגיטין.
ולכאורה לפי התוספות עצמם שם - אין זה שייך לחמץ, זו לשונם:
ורב ירמיה בר אבא דאישתלי וטעים קודם הבדלה (פסחים דף קו:) אע"ג דאמר התם (דף קה.) דמיתתו באסכרה ובראש השנה (דף כא.) בסיס תבשילא דבבלאי בצומא רבא דמערבא אין דבר מגונה כל כך. אכילה של היתרא בשעת האיסור.
וגם אין הקב"ה מביא תקלה על הצדיקים שלא יאכלו בעצמם טרף, אבל לא לגבי הוראה שיכול להיות שיטעו.
שאלת תם לפי ההלכה מותר לתבוע תביעת דיבה ?
אולי כונת הרב בתביעה לבית דין אך מה זה יעזור ?
ובערכאות לפי איך שלמדתי בחיידר אסור!!
שהוא אומר בסוף שהם הולכים לתבוע אותו תביעת דיבה [בסוף דקה 18]
מה שיוצא מדברי הרב בנזירי שהוא מאוד מאמין לרב אברהם יוסף, ור' אברהם ממש בצער מזה, ולא יכול להיות שהכשילו את עם ישראל בחמץ לפי הוראת הרב עובדיה ועוד ע"י בנו, והרב עמאר גם העיד שיצא מרוצה מהסיור, ואיך הרב חותה מעלה אדם שלא היה שם שנים, אולי הם חזרו בתשובה (לשיטתו כמובן), איפה לדון לכף זכות, למה לא לברר עם הרב אברהם, כו' וכו'. וכמובן חלק מהשיטה היא לזלזל ברב בוגרד ולקרוא לו "מר" בוגרד, שישמע שיש עוד אחד שהוא נגד כל הרבנים.התפרסם לפני חצי שעה בערך:
הרב שלמה בניזרי
'חד וחלק' - י"ד ניסן התשפ"ו
עוגיות פפושדו - גילוי השקרים בדברי הרב בנימין חותה ומשגיח התבלינים עודד בוגרד שפוסלים את העוגות בטענת ספק חמץ.
(אין לי שום קשר לשום צד, רק מעלה את הדברים שידונו בהם הקוראים).
איזו טיפשות ואיזו עם ארציות.
מרן מרן מרן מרן מרן. יש כאן ספק כרת והאיש מנפנף בשטויות של קטלי קני באגמא, איזו חוצפה וביזוי ת"ח, כולם שקרנים כולם רמאים, העיקר שמרן צודק. זה העיקר. איזו בוטות רח"ל, מרן קיבל תורה מסיני.
עפרא לפומיה.
נמאס מכל החצופים האלו שמקטינים ספיקות דאורייתא וחששות הלכתיים אמיתיים בטענות הסרק הנבזיות של מרן מרן מרן.
כמה ביזיון הם עושים לרב עובדיה בראש ובראשונה. אין לתאר. פשוט אין לתאר.
לצערנו לפעמים יש דברים שמפחיד לדבר עליהם, וקראו מקרים מעולם
יכול להיות.יש הבדל גדול מאוד בין פוליטיקאים עבריינים לבין איזה מפעל עוגיות קרש.
פשוט חילול השם ההקלטה הזאת, ויכוח כל כך לא ענייני ולא מקצועי בשפה זולה ולא מכבדת, עכ"פ האמת ניכרת היטב בדברי הגר"ב חותה
יש לך גדולי הפוסקים שחוששים לאיסור תורה ומה שמעניין בן אדם זה מרן מרן מרן???? לאן הגענו??? איזו בערות וליצנות.לאחר ששמעתי מספר דקות מדברי הרב בניזרי, אינני מבין כלל מדוע הרב נקי טען טענות של הבל ורעות רוח, ברמה של גן חובה, במקום להזים את הטענות נגד פפושדו ולומר בפשטות - עודד בוגרד הוא בסך הכל אדם שהיה משגיח כשרות בחנות תבלינים סמוכה לפני עשרים שנה, והוא אינו יודע מה הוא שח, כל דבריו שקר וכזב, טענה אחר טענה.
יש לך גדולי הפוסקים שחוששים לאיסור תורה ומה שמעניין בן אדם זה מרן מרן מרן???? לאן הגענו??? איזו בערות וליצנות.
ולמשל הרב יואל שילה שכתב קונטרס בעד הפאה, הוא כתב שהוא קיבל מזה איומים וכו' וכו'
זה גופא טענתו של הרב נקי, שאם איתא שהרב יעקב יוסף אכן אמר למרן שיש כאן חשש של איסור תורה, איך יתכן שמרן לא טיפל בזה לבדוק.