ב בנאות דשא חבר חדש הצטרף 5/2/25 הודעות 191 11/5/25 #2 איני מכיר את המותג הזה עצמו, אבל, לפי הידוע לי יש שני כשרויות המתהדרות בשמו של הגר"ש זצ"ל, ובנו שיבל"ח אמר על אחת לסמוך ועל השני נמנע .. וכיון שאיני זוכר להדיא ממש, אסתפק בזה וכל אחד יבדוק בעצמו.
איני מכיר את המותג הזה עצמו, אבל, לפי הידוע לי יש שני כשרויות המתהדרות בשמו של הגר"ש זצ"ל, ובנו שיבל"ח אמר על אחת לסמוך ועל השני נמנע .. וכיון שאיני זוכר להדיא ממש, אסתפק בזה וכל אחד יבדוק בעצמו.
ב במחשבה שניה חבר חדש הצטרף 23/1/25 הודעות 39 12/5/25 #3 על ההכשר שבראשות חתנו הרב יפת הוא סמך, את השני של יזדי הוא בירך ועודד.
י יזדי חבר חדש הצטרף 11/5/25 הודעות 3 12/5/25 #5 שמעון טרבלסי אמר: השאלה האם זה רלוונטי אחרי פטירתו? לחץ כדי להרחיב... ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים...
שמעון טרבלסי אמר: השאלה האם זה רלוונטי אחרי פטירתו? לחץ כדי להרחיב... ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים...
ש שמעון טרבלסי חבר ותיק הצטרף 21/4/25 הודעות 505 12/5/25 #6 יזדי אמר: ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים... לחץ כדי להרחיב... אה"נ. צריך לדון על כל מקום לפי מה שהוא כיום. ולהדיר רגלינו מהכשרים בעייתיים.
יזדי אמר: ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים... לחץ כדי להרחיב... אה"נ. צריך לדון על כל מקום לפי מה שהוא כיום. ולהדיר רגלינו מהכשרים בעייתיים.
מרנן ורבנן חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 598 מיקום בני ברק 12/5/25 #7 יזדי אמר: ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים... לחץ כדי להרחיב... גם אני מאז פטירת הגאון רבי יוסף חיים זוננפלד הפסקתי לסמוך על הכשר עדת מא"ש
יזדי אמר: ובד"ץ בית יוסף רלוונטי עשור אחרי פטירת הגרע"י? העיקר להתהדר בחותמות ושמות מפוצצים... לחץ כדי להרחיב... גם אני מאז פטירת הגאון רבי יוסף חיים זוננפלד הפסקתי לסמוך על הכשר עדת מא"ש
י ידידיה חבר מוביל הצטרף 8/12/24 הודעות 709 12/5/25 #8 מרנן ורבנן אמר: גם אני מאז פטירת הגאון רבי יוסף חיים זוננפלד הפסקתי לסמוך על הכשר עדת מא"ש לחץ כדי להרחיב... מעניין לא ראיתי על החותם שלהם שהם מזכירים אותו.
מרנן ורבנן אמר: גם אני מאז פטירת הגאון רבי יוסף חיים זוננפלד הפסקתי לסמוך על הכשר עדת מא"ש לחץ כדי להרחיב... מעניין לא ראיתי על החותם שלהם שהם מזכירים אותו.
ה הלמדן חבר חדש הצטרף 10/1/25 הודעות 29 יום שלישי ב-13:40 #10 השאלה האם מישהוא מכיר או יודע על ההכשר של הרב יפת מיסודו של הרב בעדני תורת חיים וחסד