כתבת שטויות והבלים, שלא מתקבלים על השכל הישר. זלזלת בכולנו עם התירוצים המביכים האלה של ילדים בגן. אף אחד כאן לא "מקטרג", אם הייתם מודים על האמת אף אחד לא היה מתווכח איתכם, אבל אתם מנסים לכסות את השמש הזורחת באמצעות כף ידכם ולהסביר לנו שעכשיו לילה, ועונים לכם בחזרה, זה הכל.
כבר כתבתי. זה לא תירוצים ודחיות מצוצים מהאצבע, אלא זו האמת.
אם מישהו היה כותב את סיפור התנ"ך עם עשרת המכות, ויציאת מצרים, וקריעת ים סוף וכו' וכו' כולם היו בטוחים שהוא עושה צחוק שהוא רוצה למכור לנו כאילו סיפורים כאלו היו באמת, אבל מה לעשות שהמציאות עולה על כל דימיון.
אתה חושב כאילו אנחנו הפכפכים וכל פעם מנסים לדחות בצורה אחרת, אבל האמת היא שיש מהלך ברור של מה שהלך, ואתה פשוט מנסה להתעלם ממנו ולטמון את הראש בחול, ולכן אתה לא מקבל תשובה.
הדבר היחידי שמוריד את רמת הפורום הוא הדיבורים על ההקלטות האלה, והמשחקים הילדותיים כביכול יש "פרטים מלאים ומדוייקים" (שכאמור פורסמו לכלל ישראל) ורק נבצר ממך להביא אותם לידיעתנו...
אני שלחתי את ההקלטות למי שביקש, אבל מכיון שאתה לא באמת רוצה ומנסה להבין מה קרה ומה היה, אין עניין לתת לך את ההסבר האמיתי (למרות שבהודעות אישיות לחצו עלי שאפרסם הכל אחת ולתמיד, אבל אני לא חושב שיש עניין לתת הסברים למי שזה לא באמת מעניין אותו.
אתה מנסה לשכתב את ההיסטוריה? התלמידים הכי מובהקים שנמצאים בפורום מורשת מרן ונמצאים איתו בקשר על בסיס קבוע, פשוט לא ידעו מה לכתוב בנושא. מחקו כל אשכול שנפתח בנדון.
לא שלא היה מה לכתוב, אלא שלא היה עניין לכתוב.
הם לא יעשו מעצמם צחוק וידונו בדברים שטותיים, כי זה כמו לצעוק שבספר של ר' חיים קניבסקי יש טעות דפוס ולדון איך זה קרה, האם התבלבל בכתב יד, או שכשסידרו לדפוס היה טעות, והאם זה שזה לא שונה במהדורא השניה זה בכוונה או שהיתה עוד פעם טעות וכו' וכו'. אנשים לא משועממים לחפור בדברי שטות והבל שאין בהם נפק"מ.
למה שמגיה יביא למי שנזרק מחזו"ע?
יש לך כמה שאלות טובות, אבל אם היית מכיר את האנשים (או אנשים בכלל) אולי היית מבין.
וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה, אלא "הכותב הנ"ל" קיבל מהמגיה והכניס? מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
אני אחזור שוב. זה לא "שדרוג של הסיפור" אלא זה פשוט שמתחילים לגלות לך חלק מהפרטים שמנסים להסתיר ממך רק בגלל שאתה לא באמת שואל.
מי ששואל כדי לקבל תשובות - מקבל אותם.
לא שמענו כבר את הבדיחה הזו מ
@מלחמת אש-דת? או אולי זה הניק החדש שלך?
היא גופא. זה לא בדיחה משני אנשים אלא זה אמת משני אנשים.