משיב כהלכה
חבר בכיר
תיקנתי כבר את העוול שעשית לו, ראה לעיל...
ודו"ק בלשונו שאמר "מוציאים עלי" ולא "הוצאת עלי", וד"ל ואכמ"ל.
אשריך שאתה מדקדק מילים ברורות מתוך חלומות שוא ידברו ???תיקנתי כבר את העוול שעשית לו, ראה לעיל...
יש לי הרבה מאוד מה להוסיף לך או בטלפון או בפרטי אספר לך דברים שראיתי בעייני ושמעתי באוזניי וכל המשפחה יודעת את הכל ויכולה לספר לך !!את החלום ציינתי בדרך אגב, לא באתי "להוכיח" משהו מדברי חלומות (ואגב, כאשר נרדמתי הטריד אותי ענין אחר לגמרי).
האם יש לך להגיב משהו לגופו של ענין במה שסילפת דעתו בכתב ובעל פה והוצאת שם רע על משפחתו, או רק לפלפל בדברי חלומות?
וואו! איזה סיפור!וזאת למודעי שבשעה 12 בלילה הזה הלכתי לישון לאחר קריאת שמע, ובחלומי אני בכותל המערבי ויש שם אולם שמחות צמוד לכותל המערבי (במציאות אין, אבל כך חלמתי), והסתבכתי בחניה שם ולבסוף חניתי צמוד לאולם ונכנסתי, ובאולם אני פוגש את הגרב"צ אבא שאול שאומר לי "מוציאים עלי שם רע, לך ותתקן את הדבר!!" והתעוררתי בבהלה, כשעתיים אחר שנרדמתי, נטלתי ידיים ובירכתי ברכות התורה והלכתי לראות מה התחדש בפורום והנה אמת נכון הדבר, הוציאו שם רע עליו ועל משפחתו.
כנ''ל היה מעשה עם הגר''י מועלם זצ''ל, מראשי ישיבת פורת יוסףביודעי ומכירי קאמינא, אברך שעלה לפני כ 40 שנה למרן האור לציון זצוק"ל,
ושאלו "מה עדיף שאשתי תלבש, פאה או מטפחת?"
וענה לו מרן: מה שהיא רוצה.
חזר האברך ושאל: מה עדיף?
ענה מרן: מה שהיא רוצה.
כך ג"פ.
ובפעם האחרונה ענה לו מרן,
אם המטפחת מכסה את כל השערות לגמרי, מטפחת עדיפה.
ועל כגון דא אמרו חז''ל דאין אדם חולם אלא מהרהורי ליבו...וזאת למודעי שבשעה 12 בלילה הזה הלכתי לישון לאחר קריאת שמע, ובחלומי אני בכותל המערבי ויש שם אולם שמחות צמוד לכותל המערבי (במציאות אין, אבל כך חלמתי), והסתבכתי בחניה שם ולבסוף חניתי צמוד לאולם ונכנסתי, ובאולם אני פוגש את הגרב"צ אבא שאול שאומר לי "מוציאים עלי שם רע, לך ותתקן את הדבר!!" והתעוררתי בבהלה, כשעתיים אחר שנרדמתי, נטלתי ידיים ובירכתי ברכות התורה והלכתי לראות מה התחדש בפורום והנה אמת נכון הדבר, הוציאו שם רע עליו ועל משפחתו.
את החלום ציינתי בדרך אגב, לא באתי "להוכיח" משהו מדברי חלומות (ואגב, כאשר נרדמתי הטריד אותי ענין אחר לגמרי).
אני מאוד התרגשתי ממעשיה זווזאת למודעי שבשעה 12 בלילה הזה הלכתי לישון לאחר קריאת שמע, ובחלומי אני בכותל המערבי ויש שם אולם שמחות צמוד לכותל המערבי (במציאות אין, אבל כך חלמתי), והסתבכתי בחניה שם ולבסוף חניתי צמוד לאולם ונכנסתי, ובאולם אני פוגש את הגרב"צ אבא שאול שאומר לי "מוציאים עלי שם רע, לך ותתקן את הדבר!!" והתעוררתי בבהלה, כשעתיים אחר שנרדמתי, נטלתי ידיים ובירכתי ברכות התורה והלכתי לראות מה התחדש בפורום והנה אמת נכון הדבר, הוציאו שם רע עליו ועל משפחתו.
זה העורך שלו (אם כי מסתמא העורך יודע מה היא דעת רבו)מופיע כאן באתר שלו.
האמת עד לעצמוזה העורך שלו (אם כי מסתמא העורך יודע מה היא דעת רבו)
המילה "ודו"ק" לא יכולה לחפות על שטויות והבלים, וכמו ידידך שהשתמש באכמ"ל.
ואם היה מורה לפי המוצא של השואל, לא היה מתיר בספרו ובדרשתו לכל דיכפין. אלא ברור ופשוט שהורה במתכוון בצורה כזו כדי לבלבל את הציבור ושלא יתפרסם בשמו שהוא מתיר. וכן העיד כאן אחד הת"ח הכותבים בפורום שאמר לו במפורש לא לפרסם.