יש לך קישור של השיעור הנ"ל?12 שנה?
מה שאמר לפני כשנה שכחת?
או יותר נכון של הקטע הנ"ל שאתה מתכוין אליו?
יש לך קישור של השיעור הנ"ל?12 שנה?
מה שאמר לפני כשנה שכחת?
אחפש בל"נ את העלון מהדו"קאמנם מחקו את זה מהשיעור שלו והוציאו עלון חדש,
אבל הציבור לא כ"כ טמבל.
יש לך ידיעה איזה פרשה השיעור? ושל איזה שנה?אחפש בל"נ את העלון מהדו"ק
כשהוא התחיל להציג עמדה של לוחם מלחמת הגיוס, באמירה המפורסמת שאמר 'נרד מהארץ', משפט אח"כ הוא סייג ואמר - 'מי שלא לומד חייב להתגייס, אין לו שום היתר לא להתגייס'יש לך ידיעה איזה פרשה השיעור? ושל איזה שנה?
לא הייתי סומך על ערוץ 7עודם מדברים שלח לי מישהו באישי:
אם נדייק הוא לא אמר מפורשות שגם מי שלא לומד לא הולך לצבא, אלא אמר שמי שלא לומד - שיתחיל ללמוד...!ראית שסתר את זה?
דהיינו- שהיום הוא אומר אף מי שלא לומד שלא ילך?
שקר וכזב!!!וזה המהדורא לאחר התיקון, ולאחר השמטת הקטע מהההסרטה:
לא הבנתי מי עשהמה לא יעשו בשביל לעוות את דבריו?
שקר וכזב!!!
בעלון חלו בו ידיים זרות... וכבר כתבתי שהיתה ע"ז סערה בזמנו
זה אותם ידיים זרות שחלו בילקוט יוסף?בעלון חלו בו ידיים זרות...
מצורף קישור, דקה 1:44 והלאה. תביא היכן סייג את דבריו אותם אתה תוקף שוב ושוב.:כשהוא התחיל להציג עמדה של לוחם מלחמת הגיוס, באמירה המפורסמת שאמר 'נרד מהארץ', משפט אח"כ הוא סייג ואמר - 'מי שלא לומד חייב להתגייס, אין לו שום היתר לא להתגייס'
מצורף קישור, דקה 1:44 והלאה. תביא היכן סייג את דבריו אותם אתה תוקף שוב ושוב
לא מדוייק, זו הלשון שנכתבה בעלון הנ"ל "ואני מדבר בעיקר על בני הישיבות שב"ה זכו ולומדים תורה כל היום, להבדיל מאותם מיעוט מקרב הציבור שלנו שלא לומדים תורה שאסור להם בתכלית האיסור להיפטר בתירוצים של ׳תורתו אומנותו׳ והם כשאר העם שאינם לומדים".אני לא יודע למה @יעקבי התכוון, אבל בשיעור השבועי הופיעה הבהרה שלדעת הרב אסור בתכלית האיסור להשתמט מצה"ל אם אינו לומד.
חבל שמגיבים לפני שקוראים את ההודעה,מצורף קישור, דקה 1:44 והלאה. תביא היכן סייג את דבריו אותם אתה תוקף שוב ושוב.:
ולאחר השמטת הקטע מהההסרטה:
תלוי באיזה מהדורה של העלון, כמו הילקו"י שתלוי במהדורות.אבל בשיעור השבועי הופיעה הבהרה שלדעת הרב אסור בתכלית האיסור להשתמט מצה"ל אם אינו לומד.
לא מדוייק, זו הלשון שנכתבה בעלון הנ"ל "ואני מדבר בעיקר על בני הישיבות שב"ה זכו ולומדים תורה כל היום, להבדיל מאותם מיעוט מקרב הציבור שלנו שלא לומדים תורה שאסור להם בתכלית האיסור להיפטר בתירוצים של ׳תורתו אומנותו׳ והם כשאר העם שאינם לומדים".
כתב שחייבים להתגייס?!
כתב שאסור להם להשתמש בתירוץ של תורתו אומנותו (יש ע"ז מכתב מאביו זיע"א, איך משתמשים בנוסח זה של תורתו אומנותו שנאמר על רשב"י), והם כמו שאר העם. שאר העם חייבים להתגייס ע"פ התורה למקום שיש שם בעיות בקדושה?!