יתוש קדמך, אף אנא עני אמרתי זאת כמה פעמים, ואולי בגדר "כל היום חונן ומלוה וזרעו לברכה" ודו"ק, ויש גם ענין של "אם תוציא יקר מזולל - כפי תהיה", ואילו ידע ראובן היה מנשאו וכו' ואכן רבי ראובן של דורנו יודע ומנשא לכל בן-יחיד והקב"ה מנשאו מידה כנגד מידה.מספר פעמים יצא לי לראות עדות על גדלות האדם (בעיקר במידות...) דרך חתניו שבהם הוא זכה לבנותיו...
ובעיני אחת הדמויות שמעידות על כך הוא מרן עמוד התשובה הגר"ר אלבז שליט"א שזכה בשני חתנים מופלגים וענקיים בתורה, ובענווה-
הגאון רבי ישי טולידנו שליט"א מבכירי ולמדני הרמי"ם בעולם הישיבות, והגאון רבי אופיר מלכא שליט"א מהפוסקים הצעירים הכי מופלגים..
תוכל לפרט?מרגש לראות את הגאון האדיר שליט"א מקרקע את כל הטייסנים והרחפנים למיניהם, הלוואי אצל שאר האלילים בדורנו.
ממש מתוק מדבש.פתח הליכות ברכות, ותבין.
פתח את החכמים שעשו "השגות לספריו" ותבין עוד יותר טוב.
ועוד יותר טוב.
גילו קלונם ברבים.
הייתי מאוד רוצה לפרט, אבל לא רוצה שיסמנו אותי כאן כמי שמגלה קלון האלילים ברבים.תוכל לפרט?
זה כבר ידוע, וכפי שעוררו בזה צורבא מרבנן בשעתו.איני יודע.
אבל תורת החילוק זה ודאי משלו.
א. כל עוד לא יוציא הבהרה מסודרת מה זה עושה בספרו, התרי ותרי ועוד כאלו, לא חושב שיש עניין להפסיק אלא להיפך. עד שיוציא הבהרה מסודרת.רבותי החזרה המטופשת הזאת על הבדיחות של תרי ותרי מתחילה להימאס.
הבנו את הרעיון, אפשר לפתוח פורום רישמי של לצחוק על...
אבל בפורום הזה דנו כבר כמה פעמים בנושא וכולנו יודעים מה כל אחד אוחז.
איך אפשר לשלוח לו הערות??הגאון הגדול שליט"א הו"ל ס' חדש על שבת,
כל ה"רייד" על סדר המ"ב, גאונות בהירות מתיקות!!!!!
מסתמא גם את זה לא הוא הוציא, אלא הוציאו מהשיעורים שלו.הגאון הגדול שליט"א הו"ל ס' חדש על שבת,
כל ה"רייד" על סדר המ"ב, גאונות בהירות מתיקות!!!!!
לא לא!מסתמא גם את זה לא הוא הוציא, אלא הוציאו מהשיעורים שלו.