תורה אמת כתיב בה
חבר קבוע
מעניין אמרת כמה בודדיםכי "הרוב" רוצה לצחוק על הרב יצחק... ופשוט...
מעניין אמרת כמה בודדיםכי "הרוב" רוצה לצחוק על הרב יצחק... ופשוט...
זה כבר אני לא יודע מה קרה בדיוק שם ולמהלמה שמגיה יביא למי שנזרק מחזו"ע?
@מתוק מדבש זה אתה?
הרוב מהמתכתבים באשכול זה...מעניין אמרת כמה בודדים
1. להאמין שהרב יצחק קרא את הקטע הנ"ל ערך אותו, והכניס זאת לילקו"י בלי להבין שזו בדיחה...
ואז לפי זה תוכל להמשיך לצחוק על הרב יצחק שלא רק שמעתיק קטעים לילקו"י אלא אפי' עורך בדיחות לפני שמכניס אותם...
2. לחשוב בשכל פשוט שהמגיה הביא את הקובץ לכותב הנ"ל (שנזרק מישיבת חזון עובדיה) והוא בתור "נקמה" הכניס את הקטע הזה.
וגם מהפורוםהרוב מהמתכתבים באשכול זה...
ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיטהסברתי באריכות לעיל שזה לא ענין של "אמונה", זאת מציאות. ואכן זה מוכיח שהילקוט יוסף נכתב באופן של העתק הדבק, לפעמים ללא הבחנה ושימת לב.
וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה, אלא "הכותב הנ"ל" קיבל מהמגיה והכניס? מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
יש כאלו שיחתמו על כל דבר שהוא נגד. גם בלי להבין על מה מדובר, העיקר. נגד.אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1
אני לא כתבתי זאת בחיים.וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה,
זה מפורט הכל בהקלטה עם שמות.מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
כל המגיהים בכל הספרים של הילקו"י לא מקבלים קרדיט.ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיט
שארית ישראל לא יעשו עוולה
אדרבא בוא ותספר ותבאר.אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.
אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.
נו אז בא תשתף אתונויש כאלו שיחתמו על כל דבר שהוא נגד. גם בלי להבין על מה מדובר, העיקר. נגד.
אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.
אבל יש אנשים שזה עושה להם טוב להקניט ולנקום, ולמחזר את הפלזון כל עת שאין להם לענות על דיון אמיתי.
אדרבא בוא ותספר ותבאר.
אבל יש אנשים שזה עושה להם טוב להקניט ולנקום, ולמחזר את הפלזון כל עת שאין להם לענות על דיון אמיתי.
מכשול אין, כי כמעט ואין הערות על גוף ההלכה למעשה, רק על המשא ומתן. וגם בפזלון אין בזה מכשול כי אין בו נפק"מועל זה כתבו, שדוקא ילקוט יוסף מכשיל את הרבים בטעויות רבות, ואפילו בדברי הבאי כמו תכלא דפזלון. זה לא ענין של הקנטה, או נקמה, או מיחזור, זה פשוט תשובה לאמירה של הרב יצחק יוסף שהיא לכשעצמה בגדר הקנטה, נקמה ומיחזור בכל עת של דברים ישנים.
לא ידוע למה המגיה הביא לו את החומר ומאיזו סיבה
כמעט ואין הערות על גוף ההלכה למעשה
מדובר באחד המגיהים שמצא את הקונ' הנ"ל, ושלח למגיה אחר כבדיחה, והמגיה האחר הכניס את זה בהעלם דבר, מה המטרה שלו, תגידו אתם.נו אז בא תשתף אתונו
אני נמצא פה בנפש חפצה
ופה אין מכשול?מכשול אין, כי כמעט ואין הערות על גוף ההלכה למעשה, רק על המשא ומתן. וגם בפזלון אין בזה מכשול כי אין בו נפק"מ
אני לא כתבתי זאת בחיים.
אני מנסה להבין את מה שאתה כותב מישהו עושה בדיחה בתוך ספר תורני???מדובר באחד המגיהים שמצא את הקונ' הנ"ל, ושלח למגיה אחר כבדיחה, והמגיה האחר הכניס את זה בהעלם דבר, מה המטרה שלו, תגידו אתם.
הבעיה שם שהמגיהים מקבלים קובץ במייל ויש להם אפשרות להגיה בגוף הספר, ולא כשאר מגיהים שמגיהים ע"ג דפים.
אני בררתי את זה בזמנו, כי היה חשוב לי לדעת איך זה נכנס, ודי בזה.
מדובר באחד המגיהים שמצא את הקונ' הנ"ל, ושלח למגיה אחר כבדיחה, והמגיה האחר הכניס את זה בהעלם דבר, מה המטרה שלו, תגידו אתם
כן עברתי, על הרוב הקושיות הם על המשא ומתן או קושיות על אביו.אתה בטוח שעברת כל ההערות שהובאו בפורום הזה?
ההמצאה לחמם מים קרים שהתחממו מע"ש היא לא מכשול? אליבא דהאחים הקדושים היא מכשול גדול.
מרן שליט"א כתב במכתב לבחור ששאל אותו ש... המגיה עשה זאת
כי מרן שליט"א לא יפרסם מכתב ו"יוקיע" מישהו ברבים (בפרט שהמגיה לא ברור שאשם) בגלל חבורת משועממים שמחפשים על מה להעיר על דבריואיפה המכתב הזה? מדוע המכתב הזה לא פורסם עד היום? אולי מפחדים שיהיה עוד ויותר חוכא ואיטלולא, שמרן שליט"א מפיל את הטעויות על המגיה?
כבר העירו שאי"ז נוסח ממש של הקונטרס אלא מעט מעובד, ומי הוא זה שבשביל בדיחה החליט לערוך ולעבד את הקונטרס הלז.והבדיחה היתה שני עמודים שלמים המשולבים בתוך הטקסט של ספר שלם? והוא שכח לספר לו על הבדיחה, ולא התעניין אצלו איך היתה הבדיחה? והרב יצחק קיבל קובץ ומיד שלח לדפוס מבלי לדעת מה הוסיפו ומה שינו בספרו?
על פסקי ההלכה של הילקו"י, הקושיות הם מועטות כמו על כל ספר הלכה
אז שלפחות הרב כ. שמואלי יוציא מכתב.כי מרן שליט"א לא יפרסם מכתב ו"יוקיע" מישהו ברבים (בפרט שהמגיה לא ברור שאשם) בגלל חבורת משועממים שמחפשים על מה להעיר על דבריו
כי מרן שליט"א לא יפרסם מכתב ו"יוקיע" מישהו ברבים (בפרט שהמגיה לא ברור שאשם) בגלל חבורת משועממים שמחפשים על מה להעיר על דבריו
בדיוק הפוך.כבר העירו שאי"ז נוסח ממש של הקונטרס אלא מעט מעובד, ומי הוא זה שבשביל בדיחה החליט לערוך ולעבד את הקונטרס הלז.