גם ולעוד דברים הרב יצחק אמר את זה הרבה פעמיםתגובתך קשורה לשני העניינים שהזכרתי?
גם ולעוד דברים הרב יצחק אמר את זה הרבה פעמיםתגובתך קשורה לשני העניינים שהזכרתי?
ואיך זה קשור לתגובה שציטטת?גם ולעוד דברים הרב יצחק אמר את זה הרבה פעמים
לשורה האחרונה שםואיך זה קשור לתגובה שציטטת?
או שכוונתך להחליף את המילה 'להשיג'
לא הבנתי מה קשור. בתגובה שציטטת יש שני דברים שאין דרך לענות על מי שמשיג עליהם. בין אם השיג בפזיזות ובין אם השיג לאט לאטגם ולעוד דברים הרב יצחק אמר את זה הרבה פעמים
שמעתי שיש אנשים שעוברים על הספר והכניסו את זה לספר כדי שהרב יעבור והיה איזה טעות וזה הודפס.זה נמחק כי כל תירוץ שתתרץ לא ישמע טוב.
אם תאמר שהרב יצחק כתב, תגדל התימה איך העתיק דברים כאלה בלי לשים לב שמדובר בהלצות.
ואם תאמר שחלו בו ידיים, ממילא אי אפשר לסמוך עליו. וגם כל השנים העידו תלמידיו שאת כל הספרים הוא כתב ועימד בעצמו ושלח למדפיס. והמדפיס כבר לא יכול לשנות קובץ PDF מעומד ולהכניס בו מילים.
ואם תאמר שיש עורכים לספר, כיצד לא מוזכר אף קרדיט לעורך בשום מהדורה.
ועל כולנה, איך ספר הלכה כזה יוצא לאור בלי הגהה מינימלית.
והתירוץ היחיד שאני שמעתי ממקור ראשון הוא שהרב יצחק הצטער על כך מאוד... ואמרתי על זה שפשיטא שהוא הצטער, אבל איזה הסבר יש כאן...
גם תמוה שמדביקים מדבקות על הדברים הללו, ולא מוציאים שום הסבר או התנצלות לציבור.
???כשי שהרב יעבור והיה איזה טעות וזה הודפס.
תיקנתי.
לא אמרתי שאני מאמין.ב. שאתה מאמין לקו הזה.
אנשים מסוגלים להכניס כזה דבר???שמעתי שיש אנשים שעוברים על הספר והכניסו את זה לספר כדי שהרב יעבור והיה איזה טעות וזה הודפס.
זה הבעיה שמזדרזים להשיג בלי שכל. ואין את תורת החילוק לא לומדים קצות החושן רבי חיים מבריסק ושערי יושר.לא הבנתי מה קשור. בתגובה שציטטת יש שני דברים שאין דרך לענות על מי שמשיג עליהם. בין אם השיג בפזיזות ובין אם השיג לאט לאט
לא מובן מה אתה כותב. כלומר כל משפט בערך מובן לעצמו והכל ביחד לא מובן.זה הבעיה שמזדרזים להשיג בלי שכל. ואין את תורת החילוק לא לומדים קצות החושן רבי חיים מבריסק ושערי יושר.
כנראהשמעו כאן מה שמשיג הרב שליט"א על הרב משה לוי זצ"ל.
אולם בספרו כתב טעמים אחרים לגמרי למה אין בזה סב"ל, ולא כמו שאמר הרב הנ"ל
הצג קובץ מצורף 321
הצג קובץ מצורף 322
ועוד יש להוסיף, דמה לי 10 אחרונים אם 'בכל' הראשונים ובשו"ע מבואר להדיא לא כדבריהם. אחרונים במקום ראשונים אינה משנה.
הכניסו את זה לספר כדי שהרב יעבור והיה איזה טעות וזה הודפס.
עובדה שזה נמצאאנשים מסוגלים להכניס כזה דבר???
אם אני זוכר נכון מי שאמר לי (והוא תלמיד מובהק של הרב יצחק יוסף) את זה אמר שהוא הכניס את זה לספר רק כדי שהרב יראה את זה ואולי ירצה להתייחס לזה.אנשים מסוגלים להכניס כזה דבר???
תלמד שערי יושר תתחיל להביןלא מובן מה אתה כותב. כלומר כל משפט בערך מובן לעצמו והכל ביחד לא מובן.
זו חלק מהתמיהה, באתי רק לומר שאני לא מאמין שאנשים ברמה כזו הרב מעסיק. מה גם ניכר שאת הכול הוא כותב.עובדה שזה נמצא
אז למה לא הביא לו ישירות, ואיך לא וידא שהרב הוריד את זה?אם אני זוכר נכון מי שאמר לי (והוא תלמיד מובהק של הרב יצחק יוסף) את זה אמר שהוא הכניס את זה לספר רק כדי שהרב יראה את זה ואולי ירצה להתייחס לזה.
מה מצחיק?
סליחה.די! בלי האימוג׳ים המיותרים הללו.