אז לא צריך להגיע לרובו יבש, לפ"ד אפשר לבשל כל לח שהצטנן משום שלא אכפת ליה שיהיה יד סולדת, כמ"ש הרב @הולך את חכמים יחכם. רק מעניין מדוע כשנותן מעט מים בקדירה שמקדיחה רוצה שיהיו יד סולדת, הרי אדרבה מעדיף שלא יקדיח ויישארו חמים.לא הבנתי מה מקשים?
כתבתי "לא ניחא ליה שיהיה חם"?! כתבתי "לא ניחא ליה שיהיה יד סולדת"!
לא יודע מה איתכם, אבל כשאצלי הרוטב הוא יד סולדת אני מחכה שהוא יתקרר מעט. אין לי עניין שיהיה יד סולדת, אלא רק חם...