בן מנוח חבר חדש הצטרף 25/12/24 הודעות 199 מיקום איש ירושלם 2/1/25 #1 מרת זקנתי ע"ה כך הייתה מברכת יש לזה מקור?
בן מנוח חבר חדש הצטרף 25/12/24 הודעות 199 מיקום איש ירושלם 2/1/25 #3 אברימי אמר: מן הסתם היא היתה מברכת אחרי ההדלקה. לחץ כדי להרחיב... א"ע
ב בר ששת חבר חדש הצטרף 25/6/25 הודעות 11 25/6/25 #4 כך נהגו בבבל חלקם וכן באיטליה ועוד ועוד עשה חיפוש באוצה"ח
אסקופה הנדרסת לרגלי גדו"י חבר קבוע הצטרף 31/12/24 הודעות 629 מיקום עי"ת ליקוואוד יע"א 26/6/25 #6 . קבצים מצורפים אוצר החכמה_-_ קונטרס ולקח אזוב - ווייסברג, איסר זלמן__ 24_33.pdf אוצר החכמה_-_ קונטרס ולקח אזוב - ווייסברג, איסר זלמן__ 24_33.pdf 4.4 מגה-בתים · צפיות: 2 אוצר החכמה_-_ ילקוט יוסף - שבת א-ב - יוסף, יצחק בן עובדיה__ 103_106.pdf אוצר החכמה_-_ ילקוט יוסף - שבת א-ב - יוסף, יצחק בן עובדיה__ 103_106.pdf 2.5 מגה-בתים · צפיות: 0 אוצר החכמה_-_ הלכה ברורה - טו - יוסף, דוד בן עובדיה__ 256_257.pdf אוצר החכמה_-_ הלכה ברורה - טו - יוסף, דוד בן עובדיה__ 256_257.pdf 1.2 מגה-בתים · צפיות: 0
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 978 26/6/25 #7 אלישמע אמר: עיין יפה ללב ח"ה (יו"ד שכח) הצג קובץ מצורף 7091 לחץ כדי להרחיב... מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח?
אלישמע אמר: עיין יפה ללב ח"ה (יו"ד שכח) הצג קובץ מצורף 7091 לחץ כדי להרחיב... מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח?
י ידידיה חבר קבוע הצטרף 8/12/24 הודעות 961 26/6/25 #8 אברימי אמר: מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח? לחץ כדי להרחיב... בבקשה תבאר לי כי אני לא ראיתי הוכחה לא לכאן ולא לכאן.
אברימי אמר: מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח? לחץ כדי להרחיב... בבקשה תבאר לי כי אני לא ראיתי הוכחה לא לכאן ולא לכאן.
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 978 26/6/25 #9 ידידיה אמר: בבקשה תבאר לי כי אני לא ראיתי הוכחה לא לכאן ולא לכאן. לחץ כדי להרחיב... שאם מברכת לפני, מסתבר שלא היתה מוסיפה "קודש" שלא יהיה הפסק. ואם זה אחרי ההדלקה אין בעיה להוסיף. או דילמא שסובר שזה עיקר הברכה ואז לא הוי הפסק. נ.ב. אצלנו במשפחה, מי שמברכת לפני ההדלקה לא אומרת "קודש", ומי שמברכת אחרי כן אומרת.
ידידיה אמר: בבקשה תבאר לי כי אני לא ראיתי הוכחה לא לכאן ולא לכאן. לחץ כדי להרחיב... שאם מברכת לפני, מסתבר שלא היתה מוסיפה "קודש" שלא יהיה הפסק. ואם זה אחרי ההדלקה אין בעיה להוסיף. או דילמא שסובר שזה עיקר הברכה ואז לא הוי הפסק. נ.ב. אצלנו במשפחה, מי שמברכת לפני ההדלקה לא אומרת "קודש", ומי שמברכת אחרי כן אומרת.
א אלישמע חבר קבוע הצטרף 10/4/25 הודעות 459 26/6/25 #10 אברימי אמר: מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח? לחץ כדי להרחיב... מוכח מזה שסבר שהן המברכות לפניה הן לאחריה אומרות "קודש".
אברימי אמר: מוכח מזה שסבר לברך אחרי ההדלקה, או לא מוכרח? לחץ כדי להרחיב... מוכח מזה שסבר שהן המברכות לפניה הן לאחריה אומרות "קודש".
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 978 26/6/25 #11 אלישמע אמר: מוכח מזה שסבר שהן המברכות לפניה הן לאחריה אומרות "קודש". לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה ששאלתי. האם מוכח שתמיד אומרים קודש או מוכח שמברכים אחרי ההדלקה (ולכן אומרים קודש ולא הוי הפסק).
אלישמע אמר: מוכח מזה שסבר שהן המברכות לפניה הן לאחריה אומרות "קודש". לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה ששאלתי. האם מוכח שתמיד אומרים קודש או מוכח שמברכים אחרי ההדלקה (ולכן אומרים קודש ולא הוי הפסק).
א אלישמע חבר קבוע הצטרף 10/4/25 הודעות 459 26/6/25 #12 אברימי אמר: זה בדיוק מה ששאלתי. האם מוכח שתמיד אומרים קודש או מוכח שמברכים אחרי ההדלקה (ולכן אומרים קודש ולא הוי הפסק). לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה שעניתי, שלהיפה ללב מוכח שתמיד אומרים קודש, הן המברכים לפני הדלקה והן המברכים לאחריה. נערך לאחרונה: 26/6/25
אברימי אמר: זה בדיוק מה ששאלתי. האם מוכח שתמיד אומרים קודש או מוכח שמברכים אחרי ההדלקה (ולכן אומרים קודש ולא הוי הפסק). לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה שעניתי, שלהיפה ללב מוכח שתמיד אומרים קודש, הן המברכים לפני הדלקה והן המברכים לאחריה.