אם לא מציינים לפסקי הגרע"י והילקו"י - מטעים בהלכה ומכשילים את הרבים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
פשוט שהוא לא כתב את זה

כי מי שכתב את זה הוא ידוע [ליודעים בלבד] ועשה זאת בצורת "הומור" נגד קונטרס "תכלא דחלזון"
הכוונה שלא הכניס את זה לילקו"י.
(וגם מי שהכניס את זה הוא ידוע לרבים, ונאמר בהקלטות בקו דרך המלך. ואכמ"ל).

אתה יכול לשלוח לי בפרטי??
נראה לך שיש כזה אחד?
מה הנושא? הפזלון זה קצה הקרחון
הנושא זה ריבוי ההעתקות בלתי קשורות עם מ"מ לרוב שלא נפתח מעולם וכו' בכל הספר.
גם אם יקום חסיד שוטה ויקח על עצמו את האחריות לסיפור הזה, למי שמבין מה שצריך להבין, זה לא יעזור.
ולא שלא מבין, זה גם לא יעזור.
תניח לו, הוא סתם ילחץ וכו'.

הכל ברור וידוע איך זה קרה בדיוק, וגם הקליטו הודעה בדרך המלך.
כל הגירסאות ששמעתי עם הבדלים דקים ביותר, והעיקרון אחד הוא:
1. הרב לא כתב את זה בעצמו.
2. הרב לא ראה את זה לפני ההדפסה.
יש מקום לדון בגירסאות איך זה קרה בדיוק. כלומר, האם מי שהכניס את זה רצה לעשות בדווקא, או שהכניס רק להראות לרב, ועוד כל מיני גירסאות, שאין עניין להיכנס אליהם, כי אינה תורה ולא ללומדה אנחנו צריכים. אבל אין חולק שלא הרב הוא זה שכתב את זה, והרב לא ידע מזה.

הכל ברור כי הקליטו הודעה בקו החדשות והעדכונים? אתה חושב שאתה נמצא בגן ילדים? איזה ליצן הקליט הודעה אז כולנו נבלע את התירוץ הזה?

רבנים התקשרו לביתו של הרב יצחק יוסף לשאול מה קרה, והתשובה היחידה שקיבלו היתה "הרב בצער גדול מאוד מהסיפור"... כל כך קשה להגיד שפלוני הכניס את זה לספר, וכך לטהר את שמו? ואיפה פלוני בעצמו, נעלם?

התירוץ שלך הוא שטות והבל, כי אף אחד בסביבת הרב לא יכניס קטע כזה "בדוקא" לספר ילקוט יוסף, וכדי להראות לרב לא צריך להכניס את זה לגוף הספר, פשוט מראים לרב וצוחקים מהבדיחה.

וזה לא נכון עובדתית, כי ידוע לכל תלמידיו ומקורביו שרבי יצחק יוסף עצמו יושב עם מחשב נייד בעצמו והוא מקליד ומעמד ושולח לדפוס, ללא עזרת מאן דהו. וכן העיד לי תלמידו שהיה מקורב אליו מאוד.

וחסידיו התהדרו ביבול ספריו שכותב ועושה הכל בעצמו ללא עזרת עורכים.

כמו כן, אין קרדיט לעורכים בספרי ילקוט יוסף. וזאת גם הוצאת שם רע, לומר שיש עורכים והם אינם מקבלים קרדיט כלשהו.

ולאחר ששלח לדפוס אין אפשרות לשנות את קובץ הPDF ולהכניס בו טקסט כל כך ארוך שמשנה את כל סדר העמודים.

האפשרות שמאן דהו חדר למחשב, לקוחה מסרט בדיוני.

ובעצם התירוץ שלך הופך את ילקוט יוסף ללעג וקלס, כי כל אחד (ששמו לא ידוע) יכול להכניס בדיחות לספר כאוות נפשו, ואיך אפשר לסמוך על ספר כזה?

כמו כן, איזה רב מוציא ספר ללא הגהה מינימלית של הספר?

וגם מי שהכניס את זה הוא ידוע לרבים, ונאמר בהקלטות בקו דרך המלך. ואכמ"ל

השקר משתדרג: השם ידוע, אבל אסור להזכירו... וד"ל ואכמ"ל.

וכל טעות שיש בספר ילקוט יוסף, הכל כתב אותו פלוני.

וכל מה שנכון, נכתב ע"י מרן שליט"א בעמל רב.

התירוץ שלך הוא שטות והבל, כי אף אחד בסביבת הרב לא יכניס קטע כזה "בדוקא" לספר ילקוט יוסף, וכדי להראות לרב לא צריך להכניס את זה לגוף הספר, פשוט מראים לרב וצוחקים מהבדיחה.
לא הבנת עדין מה קרה שם...

יד "זדונית" הכניסה את זה כדי "לצחוק" על הרב יצחק.
וזה לא נכון עובדתית, כי ידוע לכל תלמידיו ומקורביו שרבי יצחק יוסף עצמו יושב עם מחשב נייד בעצמו והוא מקליד ומעמד ושולח לדפוס, ללא עזרת מאן דהו. וכן העיד לי תלמידו שהיה מקורב אליו מאוד.

כמו כן, אין קרדיט לעורכים בספרי ילקוט יוסף. וזאת גם הוצאת שם רע, לומר שיש עורכים והם אינם מקבלים קרדיט כלשהו.
מי אמר שזה "עורך"???
ולאחר ששלח לדפוס אין אפשרות לשנות את קובץ הPDF ולהכניס בו טקסט כל כך ארוך שמשנה את כל סדר העמודים.
בטח שאפשר לשנות...
ובעצם התירוץ שלך הופך את ילקוט יוסף ללעג וקלס, כי כל אחד (ששמו לא ידוע) יכול להכניס בדיחות לספר כאוות נפשו, ואיך אפשר לסמוך על ספר כזה?

בגלל זה זה דבר נדיר שלא קרה מעולם, וחוץ מזה לא נטען שום טענה כזאת מעולם.

השקר משתדרג: השם ידוע, אבל אסור להזכירו... וד"ל ואכמ"ל.

וכל טעות שיש בספר ילקוט יוסף, הכל כתב אותו פלוני.

וכל מה שנכון, נכתב ע"י מרן שליט"א בעמל רב.
לי אסור להזכירו, כי אני לא מונח בהלכות לשה"ר, ומספק איני אומר.

ועוד כל מיני גירסאות, שאין עניין להיכנס אליהם, כי אינה תורה ולא ללומדה אנחנו צריכים

כל סגנון כתיבתך הוא בנוסח "יש לי מה להגיד אבל אני לא רוצה להגיד", כשבעצם אין לך מה לכתוב.

ובוודאי שמבחינתך "אינה תורה ולא ללומדה אנחנו צריכים" כי כולכם הייתם מעדיפים שהעולם ישכח מזה וימשיך הלאה, אבל בוודאי שזו תורה, וזה מטיל צל גדול על כל חיבור ילקוט יוסף.

מפורום אוצה"ח:

1755785423658.png

הכל ברור כי הקליטו הודעה בקו החדשות והעדכונים? אתה חושב שאתה נמצא בגן ילדים? איזה ליצן הקליט הודעה אז כולנו נבלע את התירוץ הזה?

רבנים התקשרו לביתו של הרב יצחק יוסף לשאול מה קרה, והתשובה היחידה שקיבלו היתה "הרב בצער גדול מאוד מהסיפור"... כל כך קשה להגיד שפלוני הכניס את זה לספר, וכך לטהר את שמו? ואיפה פלוני בעצמו, נעלם?

האפשרות שמאן דהו חדר למחשב, לקוחה מסרט בדיוני.

איני מבין מה אתה רוצה.
אתה זורק דברים באוויר במקום לבדוק.
כנראה שאתה לא יודע איך הספרים עובדים.
עכ"פ, מה שכתבת שמתהדרים שהרב כותב בעצמו איני יודע מי מתהדר ומה.
זה לא סוד שחלק ניכר מההערות בספרים לקוח ממכתבים של הרב, וזה גם לא סוד שלא את כל המכתבים הרב כותב בעצמו. (אמנם עובר על הכל אבל מביאים לו טיוטה).
וגם זה לא סוד שישנם רבנים שעושים הגהה הלכתית במשך כמה חודשים לילקו"H (ושמות חלקם ידועים ומפורסמים).
בקיצור, תנסה לשאול איך זה עובד ותבין שיש דברים הגיוניים...

כל סגנון כתיבתך הוא בנוסח "יש לי מה להגיד אבל אני לא רוצה להגיד", כשבעצם אין לך מה לכתוב.

ובוודאי שמבחינתך "אינה תורה ולא ללומדה אנחנו צריכים" כי כולכם הייתם מעדיפים שהעולם ישכח מזה וימשיך הלאה, אבל בוודאי שזו תורה, וזה מטיל צל גדול על כל חיבור ילקוט יוסף.

מפורום אוצה"ח:

הצג קובץ מצורף 9504
אתה יכול לברבר עד מחר, אבל אם לזה אתה רוצה להיתפס - שיערב לך.
אני לא פגשתי מישהו שירד בעיניו ערכו של הרב בגלל זה.

יד "זדונית" הכניסה את זה כדי "לצחוק" על הרב יצחק.

מי היא אותה יד זדונית?

כיצד הרב יצחק לא עמד והצהיר בשניה הראשונה שיד זדונית חדרה לספרו? הרי זה הצעד הראשון שכל אדם היה עושה?

מדוע במשך חודשים ארוכים נמחק שוב ושוב האשכול על "תכלא דפזלון" בפורום מורשת מרן, ואף אחד מהתלמידים המובהקים לא ידע מה קרה כאן, אם זה בסך הכל יד זדונית?

איך יד זדונית יכולה לחדור למחשב הפרטי של הרב יצחק יוסף?

איך ספר הלכתי לא עבר הגהה מינימלית לפני הדפסה, ברמה שנדפסו בספר שני עמודים של שחוק והבל?

איך אפשר לסמוך על ספרי ילקוט יוסף אם ידיים זדוניות עלומות שולטות בספר?

לי אסור להזכירו, כי אני לא מונח בהלכות לשה"ר, ומספק איני אומר.

בדיחה כל כך מצחיקה לא ראיתי מימי. לא אכפת לך מהביזיון הגדול של הרב יצחק, אכפת לך מהלכות לשה"ר בדבר שפורסם לרבים בקו העדכונים...

מי היא אותה יד זדונית?
איך יד זדונית יכולה לחדור למחשב הפרטי של הרב יצחק יוסף?

איך ספר הלכתי לא עבר הגהה מינימלית לפני הדפסה, ברמה שנדפסו בספר שני עמודים של שחוק והבל?

איך אפשר לסמוך על ספרי ילקוט יוסף אם ידיים זדוניות עלומות שולטות בספר?
מגיה הספרים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית