אם לא מציינים לפסקי הגרע"י והילקו"י - מטעים בהלכה ומכשילים את הרבים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא. אלא אחרי שניסיתי לכתוב בצורה מכבדת (וקיבלתי הודעות בצורה פרטית של כל הכבוד על הסבלנות ושיש לי כח ועניין בכלל לנסות לסתום את פיות המקטרגים שלא לשם שמים.

כתבת שטויות והבלים, שלא מתקבלים על השכל הישר. זלזלת בכולנו עם התירוצים המביכים האלה של ילדים בגן. אף אחד כאן לא "מקטרג", אם הייתם מודים על האמת אף אחד לא היה מתווכח איתכם, אבל אתם מנסים לכסות את השמש הזורחת באמצעות כף ידכם ולהסביר לנו שעכשיו לילה, ועונים לכם בחזרה, זה הכל.

עזוב הרב @מלחמת אש-דת לא יעזור כל מה שנגיד להם...

תן להם שישארו עצבניים וממורמרים כל היום...
(כמו שכתבתי לעיל מדובר בקומץ בודדים מחברי הפורום כאן שעושים רעש וצלצולים)
עזוב פזלונות בא נדבר על פצוע דכאהצג קובץ מצורף 9514

עזוב תעזוב עמו...

שלחתי לו שלושה הקלטות שהוקלטו שם, ובאמת ההקלטה השלישית היתה עם פרטים מלאים ומדוייקים. אז אתה יכול להסתלבט, אבל זה רק יוריד את הרמה שלך עצמך ושל הפורום.

הדבר היחידי שמוריד את רמת הפורום הוא הדיבורים על ההקלטות האלה, והמשחקים הילדותיים כביכול יש "פרטים מלאים ומדוייקים" (שכאמור פורסמו לכלל ישראל) ורק נבצר ממך להביא אותם לידיעתנו...

אני מבין שהבושה של הענין הזה היא בושה גדולה מאוד, אבל בכל זאת תנסה להעלות את הרמה.

אנשים שלחו מיילים והרימו טלפונים. כמעט כל היום נתקלתי בזה באותה תקופה!

אתה מנסה לשכתב את ההיסטוריה? התלמידים הכי מובהקים שנמצאים בפורום מורשת מרן ונמצאים איתו בקשר על בסיס קבוע, פשוט לא ידעו מה לכתוב בנושא. מחקו כל אשכול שנפתח בנדון.

אדם שישב לידי הרים טלפון לאחד הרבנים המפורסמים בירושלים שנמצא בקשר טוב עם הרב יצחק יוסף, והדבר היחיד שהיה לו להגיד זה "הרב מאוד בצער מזה..."

כתבת שטויות והבלים, שלא מתקבלים על השכל הישר.
תאמין למה שאתה רוצה.

1. להאמין שהרב יצחק קרא את הקטע הנ"ל ערך אותו, והכניס זאת לילקו"י בלי להבין שזו בדיחה...
ואז לפי זה תוכל להמשיך לצחוק על הרב יצחק שלא רק שמעתיק קטעים לילקו"י אלא אפי' עורך בדיחות לפני שמכניס אותם...

2.
לחשוב בשכל פשוט שהמגיה הביא את הקובץ לכותב הנ"ל (שנזרק מישיבת חזון עובדיה) והוא בתור "נקמה" הכניס את הקטע הזה.

תאמין למה שאתה רוצה.

1. להאמין שהרב יצחק קרא את הקטע הנ"ל ערך אותו, והכניס זאת לילקו"י בלי להבין שזו בדיחה...
ואז לפי זה תוכל להמשיך לצחוק על הרב יצחק שלא רק שמעתיק קטעים לילקו"י אלא אפי' עורך בדיחות לפני שמכניס אותם...

2.
לחשוב בשכל פשוט שהמגיה הביא את הקובץ לכותב הנ"ל (שנזרק מישיבת חזון עובדיה) והוא בתור "נקמה" הכניס את הקטע הזה.
אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1

תאמין למה שאתה רוצה.

2.
למה שמגיה יביא למי שנזרק מחזו"ע?
@מתוק מדבש זה אתה?

2.

הסברתי באריכות לעיל שזה לא ענין של "אמונה", זאת מציאות. ואכן זה מוכיח שהילקוט יוסף נכתב באופן של העתק הדבק, לפעמים ללא הבחנה ושימת לב.

וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה, אלא "הכותב הנ"ל" קיבל מהמגיה והכניס? מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?

הסברתי באריכות לעיל שזה לא ענין של "אמונה", זאת מציאות. ואכן זה מוכיח שהילקוט יוסף נכתב באופן של העתק הדבק, לפעמים ללא הבחנה ושימת לב.

וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה, אלא "הכותב הנ"ל" קיבל מהמגיה והכניס? מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיט
שארית ישראל לא יעשו עוולה

אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1
יש כאלו שיחתמו על כל דבר שהוא נגד. גם בלי להבין על מה מדובר, העיקר. נגד.

אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.

אבל יש אנשים שזה עושה להם טוב להקניט ולנקום, ולמחזר את הפלזון כל עת שאין להם לענות על דיון אמיתי.

וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה,
אני לא כתבתי זאת בחיים.
(יש שטענו שכך היה, אבל מה שכתבתי יותר הגיוני ויותר מאומת)
מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
זה מפורט הכל בהקלטה עם שמות.
(לא ידוע למה המגיה הביא לו את החומר ומאיזו סיבה)
ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיט
שארית ישראל לא יעשו עוולה
כל המגיהים בכל הספרים של הילקו"י לא מקבלים קרדיט.
(וכדוגמת רבים מהספרים)

אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.

לא שמענו כבר את הבדיחה הזו מ @מלחמת אש-דת? או אולי זה הניק החדש שלך?

הבנו, אתה יודע את השמות ואת הפרטים, ואתה לא רוצה לגלות לנו כי אתה מאוד רוצה שהרב יצחק יוסף ימשיך להתבזות עוד ועוד עם הנושא הזה. כל הכבוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית