בדבריו אין זכר לגיורת.כתבנו לך לעיל.
צריך לדעת מה הייתה השאלה שהגיעה לפתחו בדיוק.
אם מדובר באמת בגרושה ישראלית רגילה זה קשה.
בדבריו אין זכר לגיורת.כתבנו לך לעיל.
צריך לדעת מה הייתה השאלה שהגיעה לפתחו בדיוק.
אם מדובר באמת בגרושה ישראלית רגילה זה קשה.
לא. אלא אחרי שניסיתי לכתוב בצורה מכבדת (וקיבלתי הודעות בצורה פרטית של כל הכבוד על הסבלנות ושיש לי כח ועניין בכלל לנסות לסתום את פיות המקטרגים שלא לשם שמים.
עזוב הרב @מלחמת אש-דת לא יעזור כל מה שנגיד להם...
תן להם שישארו עצבניים וממורמרים כל היום...
(כמו שכתבתי לעיל מדובר בקומץ בודדים מחברי הפורום כאן שעושים רעש וצלצולים)
עזוב פזלונות בא נדבר על פצוע דכאהצג קובץ מצורף 9514
שלחתי לו שלושה הקלטות שהוקלטו שם, ובאמת ההקלטה השלישית היתה עם פרטים מלאים ומדוייקים. אז אתה יכול להסתלבט, אבל זה רק יוריד את הרמה שלך עצמך ושל הפורום.
אנשים שלחו מיילים והרימו טלפונים. כמעט כל היום נתקלתי בזה באותה תקופה!
תאמין למה שאתה רוצה.כתבת שטויות והבלים, שלא מתקבלים על השכל הישר.
לידעתך, מרן הגרע"י זצ"ל פסק בשיעור השבועי ביזדים, שמברכים על במבה האדמה.בא עד שלא בא הרב יצחק אף אחד לא חשב שמברכים על במבה שהכל
כנ''ל גבי נפח
אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1תאמין למה שאתה רוצה.
1. להאמין שהרב יצחק קרא את הקטע הנ"ל ערך אותו, והכניס זאת לילקו"י בלי להבין שזו בדיחה...
ואז לפי זה תוכל להמשיך לצחוק על הרב יצחק שלא רק שמעתיק קטעים לילקו"י אלא אפי' עורך בדיחות לפני שמכניס אותם...
2. לחשוב בשכל פשוט שהמגיה הביא את הקובץ לכותב הנ"ל (שנזרק מישיבת חזון עובדיה) והוא בתור "נקמה" הכניס את הקטע הזה.
למה שמגיה יביא למי שנזרק מחזו"ע?תאמין למה שאתה רוצה.
1. להאמין שהרב יצחק קרא את הקטע הנ"ל ערך אותו, והכניס זאת לילקו"י בלי להבין שזו בדיחה...
ואז לפי זה תוכל להמשיך לצחוק על הרב יצחק שלא רק שמעתיק קטעים לילקו"י אלא אפי' עורך בדיחות לפני שמכניס אותם...
2. לחשוב בשכל פשוט שהמגיה הביא את הקובץ לכותב הנ"ל (שנזרק מישיבת חזון עובדיה) והוא בתור "נקמה" הכניס את הקטע הזה.
כי "הרוב" רוצה לצחוק על הרב יצחק... ופשוט...אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1
מעניין אמרת כמה בודדיםכי "הרוב" רוצה לצחוק על הרב יצחק... ופשוט...
זה כבר אני לא יודע מה קרה בדיוק שם ולמהלמה שמגיה יביא למי שנזרק מחזו"ע?
@מתוק מדבש זה אתה?
הרוב מהמתכתבים באשכול זה...מעניין אמרת כמה בודדים
וגם מהפורוםהרוב מהמתכתבים באשכול זה...
ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיטהסברתי באריכות לעיל שזה לא ענין של "אמונה", זאת מציאות. ואכן זה מוכיח שהילקוט יוסף נכתב באופן של העתק הדבק, לפעמים ללא הבחנה ושימת לב.
וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה, אלא "הכותב הנ"ל" קיבל מהמגיה והכניס? מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
יש כאלו שיחתמו על כל דבר שהוא נגד. גם בלי להבין על מה מדובר, העיקר. נגד.אני חושב שאם נעשה סקר הרוב יבחרו באופציה 1
אני לא כתבתי זאת בחיים.וכעת אני מבין מדבריך שיש לנו עכשיו שדרוג של הסיפור תוך כדי תנועה? זה כבר לא המגיה הכניס את הקטע כדי שהרב יראה,
זה מפורט הכל בהקלטה עם שמות.מיהו הכותב הנ"ל, ואיך הגיע אדם שנזרק מישיבת חזון עובדיה לכתיבה בילקוט יוסף?
כל המגיהים בכל הספרים של הילקו"י לא מקבלים קרדיט.ואיך אותו מגיה לא קיבל קרדיט
שארית ישראל לא יעשו עוולה
אדרבא בוא ותספר ותבאר.אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.
אני שמעתי מחבר כבר לפני שנה את כל הנושא של הפלזון איך נכנס לילקו"י, אני יודע את השמות ואת כל הפרטים.