כל אחד ורבותיו.מי הם רבותינו?
איפה אתה רואה פה הפגנה? זו עצרת תפילה. יש מי שיתנגד שהציבור יתפללו????מי עומד מאחורי זה?
למה יש הרבה רבנים שלא חתמו?
שמעתי שיש שמות חתומים, שבאמת לא חתמו, מישהו יודע אם זה נכון?
הצג קובץ מצורף 2302
נשמח אם תרחיב, שמות וכו'.אני יודע מידיעה שחלק מהרבנים שחתמו לא ראו שזה הפגנה/עצרת אלא חיזוק ללומדי התורה
בהתחייבות יותר מ 50 אחוז מהרבנים שחתמו לא יהיו שם
ואידך זיל גמור
גדולי ישראל מבינים יותר טוב מכולנו.אני לא מבין איך אפשר לשתוק, לא חייבים להבעיר את המדינה, אבל איך שותקים כשעוצרים אברכים ובחורים בגלל ששומרים על יהודתם??
מה יהיה השלב הבא?? יעצרו את מי שמניח תפילין?? ששומר שבת?? אנחנו בדרך לשם...
אין הכי נמיגדולי ישראל מבינים יותר טוב מכולנו.
אבל תורה היא וללמוד אנו צריכים...בינתים, אין לנו אלא דברי גדולי ישראל...
בדיוק לכן מנהיגי עולם התורה והשיבות שמבינים יותר ממך לא יצאו לשום הפגנה [לע"ע]אני לא מבין איך אפשר לשתוק, לא חייבים להבעיר את המדינה, אבל איך שותקים כשעוצרים אברכים ובחורים בגלל ששומרים על יהודתם??
מה יהיה השלב הבא?? יעצרו את מי שמניח תפילין?? ששומר שבת?? אנחנו בדרך לשם...
הוא חתום במכתב.הרב זעפראני
למעשה אתה טוען שאם היו הופכים את המדינה, זה רק היה מגרע מהמצב הנוכחי, כיוון מחשבה מעניין...בדיוק לכן מנהיגי עולם התורה והשיבות שמבינים יותר ממך לא יצאו לשום הפגנה [לע"ע]
וגם לא נראה שיצאו
הרב סלים לא בכיון ולא רב דב לנדו הרב בצלאל ורב משה הלל הרב זעפראני וורב דוד כהן
דבר אחד גרועלמעשה אתה טוען שאם היו הופכים את המדינה, זה רק היה מגרע מהמצב הנוכחי, כיוון מחשבה מעניין...
אבל אני מסתפק האם שייך בכלל יותר גרוע מעכשיו, כי גיוס בכפייה לא יהיה...
ה''חוק'' המתוכנן הוא זוועת עולם, וכמו שהתבטא ר' דוב לנדא שבלי חוק עדיף...
החוק הנוכחי גרוע בהרבה... יעדים, מכסות, 50%, סנקציות...מי שזעק זעק גם בחוק הקודם. אני מדבר על מעשים, ובמעשים בסוף רבני המיינסטרים (הן הליטאי והן הספרדי) הם אלו שמחליטים אם להעביר או לא. (החוק הקודם עבר בשקט מופתי והיו בו לא מעט צפרדעים לבלוע).
הכל יחסי.החוק הנוכחי גרוע בהרבה... יעדים, מכסות, 50%, סנקציות...
??הכל יחסי.
ולכן השאלה הזו לא מופנית לכבודו, ובוודאי שלא אליי.כל בר דעת מבין שבחיים לא יעמדו ביעדים כאלו... זה ממש 'ברכה לבטלה'...
עידוד ל'גיוס' מי שלא לומד פירושו סוף היהדות החרדית... ולכן זה לא יקרה... וממילא לא יעמדו ביעידים
אוי לי מיצרי, אוי לי מיוצרי...