הולך בתמים
חבר
הקב"ה יצר את ההפגנה הזו?אין הקב"ה מביא תקלה וכו'
הקב"ה יצר את ההפגנה הזו?אין הקב"ה מביא תקלה וכו'
הוכחת בדבריך שאינך "בסוד העניינים"מי שקצת מצוי בסוד העניינים יודע שהרבנים לא יזמו שום הפגנה ואין להם זמן לשטויות והבלים כאלה, אלא אחד העסקנים הוא זה שיזם והחתים, ומטרתו היא לא הפגנה או עצרת אלא הדפסת פשקווילים וקביעת סדר הגדולים למען פעולותיו הבאות שיהיה לו בהם אינטרס כלשהו.
וכנראה מצא שהגר"מ צדקה הוא "נוח לרצות" ומתרצה בשמחה לחתום על כל דבר קיצוני, בין אם זה איסור על מכשירים מסוננים נגד דעת גדולי ישראל, ובין אם זה נגד ארגון הידברות ומפעליהם, וכו' וכו'.
לפיכך הוא הדפיס את שמו מעל כל הרבנים, את הגרש"י זעפרני שם בשורה השלישית כדי שלא יאיים חלילה על מעמדו וכן הלאה ראשי ישיבות מפורסמים...
ומתחתיו מילא שורות של חתימות מכל מי שפגש ברחוב והסכים לחתום לו, יש כאלה שאפילו לא מצא להם תואר כמו הרב בוסו שזכה לכינוי נכד הבבא סאלי... והרב חותה שזכה לכינוי מגיד מישרים... ומי רואה את הרב בוסו והרב חותה יוצאים ולא יוצא.
את הגר"מ צדקה שליט"א אף עסקן לא מנהל
אתה לא מכיר את האיש המלאך הזה.זה לא ענין של "ניהול". בא לפניו עסקן ומתאר לפניו את המצב האיום והנורא שאין ברירה אלא להפגין, מביא לפניו כתב מוכן לחתימה, והוא חותם בשמחה לאחר שהשתכנע.
דרישה וחקירה אתה יודע מה זה?האיש המלאך מקבל חדשות לוואטסאפ שלו? הוא שומע רדיו? מנין לו מה קורה, ועל מה צריך לצאת להפגנה?
על כרחך תצטרך להודות שיש מישהו שלוחש על אוזנו ו"מנהל אותו" לפי הדברים שיציג בפניו.
לומר ש"מנהלים אותו"
מעמיד בצע"ג את כל המושג לשמוע בקול אותו אחד ש"מנהלים אותו", כי מה"ת?
אז היכן הוא הציות לקול גדול"י?
היכן ניכרת מנהיגותם בענייני ציבור?
אני מבין את דברך, אבל עדיין השאלה במקומה עומדת, וצ"ל שאכן כן, וצריך הרבה ס"ד ותבונה לשמוע באמת את דעת אותו ת"ח, שפעמים יאמר "הן" וכוונתו ל"לאו" וכדו'אכן.
ולכן התקוממתי נגד המושג הזה.
היום שמעתי מי עומד אחרי כל ההפגנה הזו, אלו אנשים שמעולם לא הצביעו, וקשורים לעדה החרדית הספרדית, (שלצערינו חוץ מלהוציא כל שנה מודעות נגד חגיגות יום העצמאות, לא עושים דבר לתועלת הציבור הספרדי, לא הקימו בכל רחבי הארץ לא ת"ת לא ישיבה ולא כולל, שום כלום) ויש שם כאלו שפוערים פיהם נגד חכמי ישראל וד"ל. ועכשיו נפלו על המציאה לעשות הפגנה נגד השלטון, והחתימו ורימו כמה רבנים, וד"ב.בפרט שיש הרבה רבנים יראי שמים שעסקני עץ למיניהם הולכים אליהם ומשגעים אותם לחתום וטענות שונות שזה לא נגד וכו' אלא רק תפילה וכד'
ומה כבר בעיה סה"כ חתימה וכו' ולכן חותמים כל מיני רבנים בלחץ
המודגש הוא פרשנות או מילים של הגרא"ס?מנהיג עולם התורה הנושא בעול עולם הישיבות קרוב ליובל שנים רבנו הגאון הגדול רבי אברהם סאלים שליט"א שכידוע מרן הגרי"ג ראה בו מנהיג עולם התורה וכמוהו יו"ר התנועה
מתנגד בתוקף !!
צעק על המחתימים!!!
כאב את כאב האמהות של החיילים!!!!
לב טהור ברא לי אלוהים!!!!!!!!!!!!!
שכל הישר!המודגש הוא פרשנות או מילים של הגרא"ס?
שכל הישר!
מי שחושב אחרתאו קי.
פשוט היה לי על זה ויכוח עם מישהו אם צריך לכאוב את כאבם.... (לי כמובן זה היה נשמע מוזר שאפשר לחשוב להיפך).
גא"מ.מי שחושב אחרת
אסור לבא במגע עימו
הוא לא התחיל להכינס בשערי היהדות
רח"ל
מה הנידון בכלל?או קי.
פשוט היה לי על זה ויכוח עם מישהו אם צריך לכאוב את כאבם.... (לי כמובן זה היה נשמע מוזר שאפשר לחשוב להיפך).
מה הנידון בכלל?
ראה ברמבם מה כתב על מי שאינו מצטער בצערם של ישראל.
השם ירחם איזה בלבול
הכל טוב. קצת תמוה בעיני ההשוואה בין מרן הגרי"ג ליו"ר התנועה "מרן הגרי"ג ראה בו מנהיג עולם התורה וכמוהו יו"ר התנועה" לא חושב שקרב זה אל זה כל הלילהמנהיג עולם התורה הנושא בעול עולם הישיבות קרוב ליובל שנים רבנו הגאון הגדול רבי אברהם סאלים שליט"א שכידוע מרן הגרי"ג ראה בו מנהיג עולם התורה וכמוהו יו"ר התנועה
מתנגד בתוקף !!
צעק על המחתימים!!!
כאב את כאב האמהות של החיילים!!!!
לב טהור ברא לי אלוהים!!!!!!!!!!!!!
חושבני ש:חושבני שרוב הציבור ידיר את רגליו ממקום זה
אחרי שמנהיג הדור ופארו מרן הראשון לציון רבי יצחק שליט"א ליבן של ישראל מתנגד בתוקף
מי יעיז להמרות את פיו???
חזר בו כנודע, וס"ל דאין לבוא להפגנה הנ"ל.א - הוא לא הביע דעתו בציבור לעניין העצרת הלזו, מה שכן אנו יודעים שמיום ליום הוא יותר מתלהם בנושא ויש מצב שהוא יזם אותה.
מידיעה ברורה לא ישתתף,האם הגאב"ד הגרש"י זעפרני שליטא ישתתף?
שמעתי באומרים לי שבישיבת מאור התורה נתלה פתק שבהוראת רה"י שליט"א סדרי הישיבה ממשיכים כרגיל עד לסיום הזמןחבל שאין מכתב נגד ההשתתפות.
מה הפשט נושא בעול עולם הישיבות קרוב ליובל שנים? כוונתך לעול ישיבתו?!מנהיג עולם התורה הנושא בעול עולם הישיבות קרוב ליובל שנים רבנו הגאון הגדול רבי אברהם סאלים שליט"א
מתנגד בתוקף !!