כמו שמאמינים ל"פרסומאי" שיש בזה "קמח תירס" ולא "גריסי תירס", ושיש בזה כמעט 50% חמאת בוטנים...שהאמנתך לפרסומאי
את האמת בבקשה.ישנן כמה אפשרויות נוספות
א. שזה רק בימי השיא.
ב. זה היה פעם והשתנה.
ג. שהם עובדים שם רק שלשה ימים בשבוע.
המשותף לכל האפשרויות, הוא החיוך הלועג שלהם, שמסתתר מאחורי התשובות בסגנון שהם נותנים לכל תקלה, באמרם בעייתך שהאמנתך לפרסומאי, הרי ידעת שהוא משווק.
בקיצור לא היה שינוי ולא יהיה שינוי לעולם ולעולמי עולמים. וגם לא יעזור אם יהיה שינוירק אוסיף פה תשובה של הרב אלקנה שליט"א במה שדנו לעיל אם השתנה הייצור.
- אין שום שינויים במרכיבי הבמבה וזה נבדק גם השנה אך להוי ידוע לכם שגם לא יהיו שינויים בעתיד כל ייצור הבמבה הוא פטנט שהתירס הקשה מגידולו הוא מתבקע בשינוי טמפרטורה כעין הפופקורן וזה תהליך שנקרא איקסטרודר וא"כ הזן הרגיל שהוא זן מלא בנוזלים אינו יכול להיות תחליף לדבר. והזן של הבמבה הוא גידול של כ 500,000,000,000 ק"ג בשנה שהוא הרבה יותר מהזן הרגיל ואין צורך לחפש לו תחליף וכאמור גם לא יעזור לחפש לו תחליף.
בברכה אלקנה ישראל
יהיה שינוי מתי שיתחילו לעשות שינוי לייצור הפופקורן...בקיצור לא היה שינוי ולא יהיה שינוי לעולם ולעולמי עולמים. וגם לא יעזור אם יהיה שינוי
לא הבנתי מה שכתב "זה סבם גרם לבלבול", התבלבלתי.
א. בשבע ברכות של אחד מנכדי הגרע"י כמדומני הגר"ע בן הגאון ר' יעקב
כמדומה שהגרי"ש אלישיב זצ"ל לא טעם במבה מימיו.אביו הגדול היה מברך בעצמו "האדמה"
למה?כמדומה שהגרי"ש אלישיב זצ"ל לא טעם במבה מימיו.
[אא"כ המציאו את הבמבה עוד בהיותו ילד]
בספר אבא באהל ביתי כתב שהומצא בשנת 1964 (וכמדומני שכתב שדיבר עם הממציא ושמו הוא אלי סיגלר).הבמבה הומצאה בשנת תשכ"א ע"י ד"ר אלי סינגלר (המצאה ישראלית)
ולפני כ-10 שנים עסקתי בעניין יחד עם ת"ח ליטאי שהוא נינו של מרן הגריש"א וא"ל ששמע מסביו שאביו הגדול היה מברך בעצמו "האדמה"
כמדומה שהגרי"ש אלישיב זצ"ל לא טעם במבה מימיו.
[אא"כ המציאו את הבמבה עוד בהיותו ילד]
@ידידיה, אתה העלית צילום? לא רואים כלום.בשל מחלוקת על במבה: אלפי ספרי הלכה נגנזו (כאן 11, 22.09.19)
(קבלתי קישור זה, וכמובן אינו נפתח לי. מי שיוכל להביא את הכתבה המלאה).
@ידידיה, אתה העלית צילום? לא רואים כלום
כוונתך לזה?